Ultimate Textile Fau Burlap - Havana okrugla Stolcloth - Korpa tkanja, čokolada smeđa

Ultimate Textile Fau Burlap - Havana okrugla Stolcloth - Korpa tkanja, čokolada smeđa

KM 7.50

Iznos

Nabavite elegantan izgled pravi burpara bez prirodnih nesavršenosti jute 100% poliester, Havana Faux Burlap ima korpu Weave i mašine se prati. Stvorite rustikalni i elegantan izgled prirodne teksture bez žrtvovanja performansi. Havana Faux Burlap je otporan na mrlju i bora. Zbog varijacija u monitorima računara, boje nijansi mogu se razlikovati od ekrana na ekranu. Molimo pretražite vrhunski tekstil za podudaranje i komplementarne stavke u svim oblicima i veličinama. 2 okrugla stolnjaka svaka mjera promjera 120 inča; Idealno kao i kat po duljine na 60-inčnim okruglim stolovima. Bešavna; Jednodijelni dizajn. Mašinska tkanina koja se može prati; otporan na mrlje i bora. Rustikalna elegancija za kućnu blagovaonicu, vanjski događaj ili upotrebu za zabavu.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Putna krigla Leno Blue Bay
  • Novo

Putna krigla Leno Blue Bay

KM 6.99

Ova putna krigla dolazi u našem prekrasnom uzorku Plavog uvale, što je savršeno za u uredu ili u pokretu Izrađen porculana, ova krigla je izdržljiva i savršena za svakodnevnu upotrebu.

Najlonska kuhinja vilica, broj
  • Novo

Najlonska kuhinja vilica, broj

KM 7.00

Jednostavno miješajte i poslužite hranu ovom najlonskim kuhinjom vilicom s izdržljivim plastičnim priborom sa klasičnim dizajnom prskanja i vilicom s tri prong Ručka ima viseću rupu z