Plastični materijal MoonCake kalup 50g Marke u obliku pande Moon kolači kalupi za sredinu jesenje Festival Upotreba milion karata

Plastični materijal MoonCake kalup 50g Marke u obliku pande Moon kolači kalupi za sredinu jesenje Festival

KM 4.16

Iznos


Karakteristike :
. Način plastike ručnog pritiska ne samo da se odmore mooncakea, već bi moglo koristiti i za DIY kolačić, čokoladu, žele, tortu i bombone. Napravljen od plastičnog materijala za hranu, siguran za kontaktnu hranu, lako se čisti, za višekratnu upotrebu. Nije potrebna osnova pečenja. Vrlo jednostavan za upotrebu. Oblik koji je napravljen je vrlo lijep i izgleda vrlo dobro za oštre detalje. Savršeni pokloni za domaćicu, ljubitelje kuhanja peciva. Ručka je u skladu s ergonomski dizajniranim, ne osjeća se neugodno kad se pritisne. Kalupi Enterijer glatki, lako se čisti. Paket uključuje :
. 1x plijesan
. Specifikacije :
. Materijal : plastika
. Veličina klinača : cca.97inch (15,5x5cm)
. Veličina promjera : cca.77 Inch (4,5cm)
. Napomena :
. Molimo vas da omogućite greške 1-2cm zbog ručnog mjerenja. Zbog razlike između različitih monitora, možda ne odražava stvarnu boju predmeta.
Način plastike ruku. Napravljen od plastičnog materijala od hrane, siguran za kontakt hranu, lako čišćenje, za višekratnu upotrebu . Nije potreban osnov za pečenje. Vrlo jednostavan za upotrebu. Oblik koji je napravljen je vrlo lijep i izgleda vrlo dobro za oštre detalje.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Zastava Zlekejiko St.
  • Novo

Zastava Zlekejiko St.

KM 0.67

Pogodno za popločani dio dvorišta, kuhinjske sobe, trpezarije i porodičnu sobu Vintage čipkaste trkače, klasični i lijepi, izbor za dan, večera za svijeće, svadbeni tuš, rođendan i