Fannco Styles Buffalo Provjerite dizajn stolnjak 54 W 54 L - Ručno rađena u SAD - plaćeni rustikalni poklopac stola za svakodnevnu upotrebu, banket, odmor, porodično okupljanje i posebnu priliku

Fannco Styles Buffalo Provjerite dizajn stolnjak 54 W 54 L - Ručno rađena u SAD - plaćeni rustikalni

KM 0.67

Iznos

Značajke : Ručno rađeni bivoli Check Check Loth - Ovaj ručni ušiveni Buffalo Provjeri da je dostupan način za dodavanje boje i dimenzije u vašu ugodnu kućicu ili tablicu uzgoja Sadrži klasični obrazac provjere, ovaj tradicionalni i trendi otisak je prekrasan dodatak svakodnevnim obrocima ili svečanim prilikama. Uparite na našoj koordinacijskom slačemu i salveti za stvaranje savršenog blagovaonice za odmor i događaje. Poklopac za trpezarijski stol - na 54 inča u širini i dužini, ovaj svakodnevni stolnik savršeno je veličine za narušavanje vašeg dekora za stol. Ne samo štiti drvene tablice, već nudi i elegantnu pozadinu za vaš pribor za tank i središnju djela. Voljet ćete njegove klasične ispis i neutralne boje na svim vašim porodičnim obrokom. Kvalitet Premijum-kvaliteta - izrađujemo našu tkaninu za pokrivanje stola od vrhunskog kvaliteta sa finom poliesterom izgradnje. Izdržljiv, udoban i jednostavan za čišćenje, poklopac za zabavu je istinska ulaganja za vaš stol u dekoru. Njega : Preporučene pranje ruku.multi-namjena - rustikalni šarm stolnjak idealan je za vanjsku dekoraciju, banket, porodično okupljanje i još mnogo toga. Također u stanju da napravimo donju dodir teksture, čekić srebrni softver, jednostavne keramičke proizvode i nudi odličan kontrast protiv tamnih drvenih tablica i postavki postavki.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

24 dubok 30 široki blok sapele
  • Novo

24 dubok 30 široki blok sapele

KM 30.00

Ulepšajte i dodajte funkcionalnost Metro stil kuhinja policama sa po mjeri naizmjenično odraslo i proizvedeno tvrdo drvo Ovaj sapele mesni blok dizajniran je za prilagođene police od 24 "