Početna Essentials Jaja Šteta Jaja Beater Mixer polu ručni pribor za kuhanje nehrđajući alati i poboljšanje kućnog i nehrđajućeg čelika B

Početna Essentials Jaja Šteta Jaja Beater Mixer polu ručni pribor za kuhanje nehrđajući alati i poboljšanje

KM 6.25

Iznos

Jaja mikša jaja Beater mikser Polu ručni pribor za kuhanje nehrđajuće proizvode Prodajna tačka :
Premium
Kvalitet : 10 '' / 12 "/ 14 " jaja Izgradnja teške nehrđajućeg čelika garantuje kvalitetu koja će trajala, otporna na koroziju.
Jednostavno za čišćenje : Materijal od nehrđajućeg čelika osigurava oči čišćenje. Samo ga isperite u toplom sapuni ili bacite na perilicu posuđa.
Višestruko korištenje : savršeno za upotrebu za viskote, bič i miješanje jaja, umaka, mliječnih šlaga, bitters. Prije nego što minimalni napor sa minimalnim naporima i bez upotrebe električne energije
poluprikolični jaja : ručni operativni samoti rotirajući poluautomatski nehrđajući čelik je čudo u kuhinji. Ušteda napora dok se posao obavlja mnogo brže od općeg šhaka bez upotrebe električne energije ili baterije. Jednostavno pritisnite ručicu, a noževi od nehrđajućeg čelika koji se nehrđaju zakretaju, nema više zgloba! Ergonomska ručka pruža siguran i udoban zahvat za bilo koji zadatak miješanja. Specifikacije :
materijal : nehrđajući čelik
Napomena :
Molimo vas da dopustite greške 0,5-1cm zbog ručnog mjerenja
zbog razlike između različitih umjetnika, slika možda ne odražava stvarnu boju predmeta. < BR> Paket uključen :
1 x polu automatska jaja - kućne kuće.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji