Rosarivae Bowl stalak plastični štapići držač multifunkcijski nosač za sušenje stalak za pribor za gazbu

Rosarivae Bowl stalak plastični štapići držač multifunkcijski nosač za sušenje stalak za pribor za gazbu

KM 2.33

Iznos

Opis Ovaj proizvod je kuhinjski regal za odvod, izrađen od plastičnog materijala, stabilan i izdržljiv Višenamjenski, može se koristiti za skladištenje jela, zdjela, ploča, štapića, kašike, viljuške i drugih kuhinjskih pribora. Vrlo je zgodno za vas. Značajke -Kolor : Zelena -Materijal : plastično -Mada plastičnog materijala, sigurnog i izdržljivog za dugotrajnu upotrebu. -Ustran za odvodnjavanje, jednostavno i prikladno za upotrebu. -Saće se suhom priborom suhom i higijenom, držite kuhinju čistu i urednu. -Onapremir, pogodan za skladištenje štapića, čaša, kašike, zdjele, viljuške itd. - Potrebni pomagač za kućnu kuhinju. T paket je uključen : 1 x stalak za pribor od plastičnog materijala, sigurnog i izdržljivog za dugotrajnu upotrebu . Brza odvod mreža, jednostavna i praktična za upotrebu. Dovoljno kapaciteta, pogodno za skladištenje štapića, čaša, kašike, zdjele, viljuške itd. Potrebno pomagač za kućnu kuhinju.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Novo cvjetni gornji jar
  • Novo

Novo cvjetni gornji jar

KM 1.00

Cvijeće cvjeta na porculanskom vrhu ove šarmantne staklene tegle Slonovački poklopac Odlikuje se prilično cvijećem i ukrasnim finale koji vise dolje Sa ukrasnim predmetima ili jednostav

24 dubok 30 široki blok sapele
  • Novo

24 dubok 30 široki blok sapele

KM 30.00

Ulepšajte i dodajte funkcionalnost Metro stil kuhinja policama sa po mjeri naizmjenično odraslo i proizvedeno tvrdo drvo Ovaj sapele mesni blok dizajniran je za prilagođene police od 24 "