HEMOTON FROUD ocjena plastična riža mjerna čaša za mjerenje štednjaka za suhe i tekuće sastojke

HEMOTON FROUD ocjena plastična riža mjerna čaša za mjerenje štednjaka za suhe i tekuće sastojke

KM 0.33

Iznos

Opis
r 10 kom 160ml mernu čaše za rižu, izrađene od izdržljivih i prehrambenih plastičnih materijala, posebno za mjerenje riže prije kuhanja. I možete izmjeriti druge suve i liqiuid sastojke. Ove mjerne čaše su vrlo precizne i standardne, prekrasan kuhinjski alat koji morate imati!
r. funkcije
r. - Boja : kao što je prikazano. - Materijal : plastika. - Veličina : 7,2 x 7,2 x 6 cm. - Kapacitet : 160ml. - Napravljeno od izdržljivog i prehrambenog plastičnog materijala, posebno za mjerenje riže prije kuhanja. - Očistite plastiku jednostavno za gledanje nivoa mjerenja. - 160ml pehar za mjerenje riže, savršeno za svakodnevno kuhanje riže. - Možete izmjeriti druge suve i liqiuid sastojke. - Ove mjerne čaše su vrlo precizne i standardne, prekrasan kuhinjski alat koji morate imati! Napravljen od izdržljivih i prehrambenih plastičnih materijala, posebno za mjerenje riže prije kuhanja . Clear Plastic Ealing za gledanje mjernog nivoa . 160ml rižina mjerna čaša, savršena za svakodnevnu rižu . Možete izmjeriti druge suve i liqiuid sastojke . Šalice su vrlo precizne i standardne, prekrasan kuhinjski alat koji morate imati!.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Majestic pokloni Decanter - Clear - OZ
  • Novo

Majestic pokloni Decanter - Clear - OZ

KM 12.22

Nadogradite svoj prikupljanje brojeva sa ovim elegantnim dekanterom iz veličanstvenih poklona Napravljeno sa visokokvalitetnim staklom, ovaj decanter je savršen za svakodnevnu upotrebu i p