Životinjska panda okrugla plišana ljupka mačka placemat jastučić kuhinja tkani toplinski otporni jastuk pravokutnik

Životinjska panda okrugla plišana ljupka mačka placemat jastučić kuhinja tkani toplinski otporni jastuk

KM 3.33

Iznos

Veličina : širina : 50 cm / 20 inča; Dužina : 29,5 cm / 11,6 inčaklasifikacija : Placemat Feature : - Velike boje, jednostavan, ali izvrstan dizajn, izdržljiv, otporan na toplinu i lako za čišćenje; Zaštita vrha vašeg stola od ogrebotina i mrlja, ali nije prosipana prostirka - Sadrži lijepu boju koja se preruši za postavku mjesta i dobar ukras vašeg doma. Materijal : KANVASPACAGE Količina : Place Matx1 (isključujući nož i vilica) Ovaj proizvod se može personalizirati. Naručite prvo i pošaljite mi svoju sliku e-poštom . želimo da svima poželimo ideje u stvarnost. Pružamo najveći izbor proizvoda za vas, kao što su 3 C, krigle i suđe zidne ukrase, perifer automobila ili odjeće. Životinjska panda okrugla plišana ljupka mačka placemat jastučić kuhinja tkani toplinski otporan na jastuk Pravokutnik.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

24 dubok 30 široki blok sapele
  • Novo

24 dubok 30 široki blok sapele

KM 30.00

Ulepšajte i dodajte funkcionalnost Metro stil kuhinja policama sa po mjeri naizmjenično odraslo i proizvedeno tvrdo drvo Ovaj sapele mesni blok dizajniran je za prilagođene police od 24 "

Četkica za pecivo ABS FERULE 2
  • Novo

Četkica za pecivo ABS FERULE 2

KM 1.33

Opis se može koristiti za oblaganje Fluffy Commma slatko pečene peciva sa maslacem uljecom ili vode Može se koristiti za premazivanje lepršavih, brusnih peciva sa maslacem, uljem ili vod