1- Jugozapad 737- sa štandom zupčanika i drveta

1- Jugozapad 737- sa štandom zupčanika i drveta

KM 15.94

Iznos

Daron je američka zrakoplovna kolekcionarna i prenošenja tematskih igračaka Nudeći vazduhoplovnu industriju i nezavisne trgovine igračama i hobiju najkvalitetnije proizvode koji su jedinstveni i spušteni da bi dodali zbirke. Stvoreno iz vrhunskih materijala za kvalitet lako se bave i traje životno vrijeme. Svi su proizvodi nevjerovatno detaljni, zabavni za sastavljanje i lijep za prikaz. Sakupi ih ​​sve! Sve su autentično detaljno opisane prodanom plastičnom izgradnjom ubrizgavanja i sadrže drveni štand za prikaz. Svaki avion ima vrteći motore i gumene gume koje se valjaju i okreću. Karakteristike Modeli su autentično detaljne gumene gume koje se okreću i pritvore sa drvenim ekranom i imaju motore koji Spin1-100 jugozapadno 737-800 sa zupčanikom i štandom : 3 lbs- SKU : ZX9 DARON12558 1-100 Southwest 737-800 sa opremom i Drveno postolje srca.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

- Moderni model Sea Shadows
  • Novo

- Moderni model Sea Shadows

KM 0.67

VQ5 Sea Shadows ES3 Modela Pažljivo izrađen sa3 B viking modelom sa VQ5 Sea Sewows savršen ekran da biste snimili svoje vrijeme sa ovom velikom eskadrilom! Svaki je model od punog drveta

Ja-ru yoyo gyro
  • Novo

Ja-ru yoyo gyro

KM 10.99

Ovo je Yoyo Gyro by JARU pogodna za uzraste 4 i starije karakteristike : yoyo je montiran na osovinu unutar jasne lopte Baš kao običan yoyo, stavite plastični prsten oko prsta i pustite..