Syrisora ​​meka dinosaura glavna ruka marioneta djeca djeteta priča uloga igraju zanimljivu rukavicu za igračke

Syrisora ​​meka dinosaura glavna ruka marioneta djeca djeteta priča uloga igraju zanimljivu rukavicu

KM 1.67

Iznos

Syrisora ​​Soft Dinosaur glava marione djeca dječje priče Uloga igraju zanimljive igračke rukavice
Specifikacija :
Opis : Ova lutkar dinosaur je sigurna i ne-, otporan na habanje i izdržljivo u upotrebi Cool izgled privlači bebin interes, savršen poklon za vaše male ljubitelje dinosaura, ne propustite!
Karakteristike : izrađene od nematerijalnog, sigurnog i izdržljivog u upotrebi, mekog i ugodnog za nošenje. Usvaja troslojnu raspršivanje zdravlja, zaštitu okoliša, ne i. Stavite ruku u glavu dinosaura, usta će joj biti otvorena i zatvorena kroz kontrolu bebinih prstiju. Razvija bebinu interaktivnu sposobnost i njeguje njihovu radoznalost u imenu dinosaura, vrstama i životnim navikama. Savršen poklon za vaš mali ljubavnik dinosaura i može se koristiti i kao dekor, nastavni modeliranje, božićno štene itd. Specifikacija :
Stanje :
Materijal : plastika Boja : kao slika prikazuje Tip : # 1, # 2, # 3optionalno) Veličina : 33x10x14cm / 12.1in # 2, 27x11x16cm / 10.3in # 3 Težina : cca. 472-489g Paket uključen :
1 x dinosaur lutka Napomena :

Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Predmeti za naponu zupčanika
  • Novo

Predmeti za naponu zupčanika

KM 10.99

Nabavite svoje učenike ili suradnike u brzinu s tim igračkama stresa Idealni su studentski pokloni kako bi pomogli u smirivanju djece i usredotočiti se na vaše planove lekcije...

Moj mali ponijski tebnjak pliša
  • Novo

Moj mali ponijski tebnjak pliša

KM 14.99

Svaki dan može donijeti osmijehe s dirljivim prijateljima, vaš se mali može privući i igrati! Ova slatka, meka i dob Apple Jack Plish zaplet zauzvrat je oduševiti vašu malu FUN TRUCKUR