Podesivi venčanik vijenca, metalni vijenac kuke preko vrata od držača vijeka od Halloween za jesen Božić od

Podesivi venčanik vijenca, metalni vijenac kuke preko vrata od držača vijeka od Halloween za jesen Božić

KM 2.67

Iznos


Venac za uzgradnju vrata za nadogradnju : Za razliku od ostalih venčanika sa vijencem, ovaj ažurirani venčanik vijenca usvojen je s podesivim gumbom za podešavanje visine koje volite Preko širine vrata iznosi 1,95 '', tako pogodna za vrata ispod 1,95 ''. Tanka debljina venčanika od vijenac je 0,04 '' i može imati 20 lb. Samo provjerite veličinu je podudaranje sa vašim potrebama. Vaš se uklapaju da nije pogodno za UPVC vrata!
Podesivi venski vešalica : Samo gurnite stražnji dno i povucite duljinu metalnog vešalica vijenac koji želite od 14,6 do 25 ''. Možete ga koristiti za prikaz Halloween vijenac, pad vijenac, božićni vijenac ili čak proljetni vijenac kao što želite. Sa ovim metalnim venčarom vijenac će biti svečanija i dodala atmosferu za odmor s različitim vrstom vijencem.
čvrsta i glatka : sa glatkom površinom i visokim kvotama, naša su vijenac prevladala. Kuke za jake vijence mogu lako zadržati venac sigurno na mestu.
Lako zabiti : objesite jedan kraj na vratima, a drugi kraj se koristi za viseće vijenac. Nema potrebe za korištenjem alata i lako se objesiti i spustiti. Vaša vrata će se lako zatvoriti ili otvoriti kada se vješalica za vrata nalazi na vrhu vrata.
Multi funkcija Držač vijenac : preko vješalica vijenca za vrata ne koristi se samo u prazničnim ukrasima za Halloween venčanik vešalica ili vešalica za božićne vence.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

3 4- HE KAP VIJAK KINC BC-7516CH2
  • Novo

3 4- HE KAP VIJAK KINC BC-7516CH2

KM 3.00

Slike su reprezentativni za stavku, ali nisu stvarnog predmeta Dimenzije proizvoda, obrada, oznake glave, dužina navoja, oblik utikača ili oblika za kovanje itd Mogu se razlikovati od slik

Nuk3y 1 2 1 2
  • Novo

Nuk3y 1 2 1 2

KM 0.33

Upakovano drvo i strojno vijak 3,5inča za 3,5inča, 5 / 8 zrakoplova za automatsko zatvaranje materijal za samo zatvaranje sa čeličnom bačvom popisuje 10c za požar po pozitivnim pritisk