Stropne kuke, izdržljivi zidni vješalice, klasični dizajn biljni nosač, jednostavan za instalaciju za vrtnu ogradu od vrata

Stropne kuke, izdržljivi zidni vješalice, klasični dizajn biljni nosač, jednostavan za instalaciju za

KM 7.00

Iznos

Stropne kuke, trajni zidni vješalice, klasični dizajn biljni nosač, jednostavan za instalaciju za vrtnu ogradu za vrata ograde
Specifikacija :
tip predmeta : stropne kuke < Br> Materijal : željezo
Boja : Crna
Veličina : Pribl Težina : cca 2015g / 7.2oz - Viseći hranilice za ptice, lampion, sadilice, saksije, odmore, gudačke svetla, stridac, stridacke, ukrasi, držači za svijeće, I tako dalje!
Jednostavno instaliranje
Korak 1 : Napravite marke
Korak 2 : Vežbeni vijci
Korak 3 : Stavite sidro u rupe
Korak 4 : Zategnite vijci lista paketa :
4 x nosač 12 x vijak 12 x vijak za proširenje Napomena :
1. Molimo vas da omogućite grešku 1-2 IN zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumevanju. Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana u fotografijama može se pokazati malo drugačijim od stvarnog objekta. Uzmite pravi kao standard.
Možete montirati biljne nosače na zidu, palubu, ogradu, vrata za unutarnju ili vanjsku događaje u dnevnom boravku, vrtu, balkonu, garaži ili balkonu . Napravljena od željezne materijale, izdržljiva, čvrsta struktura za viseće teške saksije za saksije i košare . jednostavno instalirati, sa uključenim instalacijskim dodacima, nisu potrebni komplikovani alati, a može se lako instalirati u roku od nekoliko minuta.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji