Torbica dopisnica velikog kapaciteta - tvrda ljuska, jednostavan prozirni kućni ljubimac, pribor za organizator, olovka za olovke, opskrba studentima

Torbica dopisnica velikog kapaciteta - tvrda ljuska, jednostavan prozirni kućni ljubimac, pribor za

KM 5.50

Iznos

Opis : Ono što vam može ponuditi je pretinac za dopisnica dopisnica koja može zadržati vaše pribor urednim i neskrivenim; I može udovoljiti svakodnevnim potrebama studenata zbog velikog kapaciteta
Možete lako pronaći pribor koji vam je potreban zbog prozirnog dizajna ove dopisne vrećice; I može spriječiti da vaš pribor padne zbog svog dizajna patentnog zatvarača.
izgrađen od matičnog ljubimca, vreća za olovke je izdržljiva za upotrebu.
Dužina ove vreće za olovke je 21cm, širina je 8,5 cm i Visina je 4,5cm.
Ova vreća olovke je jednostavna i modna, savršena za povratak u školu, za djevojčice, tinejdžere i odrasle za sve vaše školske pribor i uredski dodatak.
Naziv predmeta : Materijal : Materijal : PET - Karakteristike : Veliki kapacitet, sa zatvaračem, jednostavan stil
Veličina Detalji :
l : 21cm / 8.5 cm / 3,35 ", h : 4,5cm / 1,77 " (približno)
Napomene :
Zbog razlike u svjetlu i zaslonu, boja stavka može biti malo drugačija od slika. < BR> Molimo vas da se razlikuje neznatna ručno mjerenje.
Paket uključuje :
1 x dopisne vrećice Što vam može ponuditi je pretinac dopisnog materijala koji mogu zadržati vaše dopisnije uredno i neskriveno; i neobrađeno mogu ispuniti dnevne potrebe studenata zbog velikog kapaciteta. od matične kućne ljubimce, vrećica olovke je izdržljiva za upotrebu.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji