Leky Earth Embloidery olovka za olovku ENFNOIDEED olovka sa ručkom Veliki kapacitet za pohranu materijala za studente

Leky Earth Embloidery olovka za olovku ENFNOIDEED olovka sa ručkom Veliki kapacitet za pohranu materijala

KM 3.33

Iznos

Molimo Vas, primijetito da ovaj artikal prodaje Leky s Joybuy Marketplace Opis : Naša svestrana i stilska kolica za olovku! S glatkim zatvaračem za jednostavno otvaranje i zatvaranje, ova olovka je savršena za pohranu svih vaših malih pribora za pribor poput bojica, gumica, kaseta, hemijskih olovke i još mnogo toga. Osim toga, njegov veliki kapacitet osigurava da ćete imati puno prostora da biste organizovali svoje osnove.
Ali čekajte, ima još! Ova futrola za olovke nije samo za olovke. Može se koristiti i kao torbica, novčanik, kozmetička torba ili čak putopis. Njegov multifunkcionalni dizajn čini ga mora imati dodatnu opremu za svaku priliku.
Što postavlja našu futrolu za olovku je njegova prekrasna veznjaka koja sadrži izvrsnu slova i motiv Zemlje. Korištenjem ove olovke, ne zadržavate samo svoje stvari sigurno, već i promovirajući važnu poruku spašavanja zemlje. To nije samo praktični predmet; To je komad izjave koji prikazuje vašu eko-svijest.
i ne zaboravimo na dizajn ručke! Dodaje pogodnost vašem svakodnevnom životu dopuštajući vam da ga lako nosite gdje god da krenete. Bilo da se krećete u školu, posao ili putujete, ova futrola za olovke je savršen pratilac.
Tražite promišljeni poklon? Ne gledaj dalje! Naša futrola za olovke čini idealan poklon za prijatelje i voljene osobe.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji