Purple Clay čaj za ceremoniju čaja Bodhidharma Zen Cremony Decoration

Purple Clay čaj za ceremoniju čaja Bodhidharma Zen Cremony Decoration

KM 5.14

Iznos

Opis
Ova ljubičasta glina bodhidharma zen čajnik ceremonija ukrasna ponuda je dobar dodatak ukrašavanju čaja To je izbor poklona za vaše porodice ili prijatelje koji vole piti čaj. Dizajn kompaktne veličine, koji neće preuzeti previše prostora.
funkcije
- boja : narandžasta.
- materijal : ljubičasta Glina.
- Veličina : oko 7.
- izrađen od premium materijala, sigurnog i izdržljivog dužeg korištenja.
- kreativni i elegantni izgled dizajn, izvrstan i vrlo roman.
- fino izrada i izvrsne detalje, osigurajte njegovu praktičnost i popularnost. - dobra stabilnost, nije lako kucati, ne volite dekorativne keramike ili stakla koji se lako razbija.
- savršen za unutarnji dekor za radnu površinu, dobar dekorativni efekat. Napravljen od premium materijala, siguran i izdržljiv za dugo korištenje. Creative i elegantni izgled dizajn, izvrstan i vrlo roman . fino izrada i izvrsne detalje, osigurajte njegovu praktičnost i popularnost . dobra stabilnost, ne lako Da pokucam, ne volite dekorativne keramike ili stakla koje se lako razbija . savršen za unutarnji dekor za radnu površinu, dobar ukrasni efekat.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Carlo Goldoni (1707
  • Novo

Carlo Goldoni (1707

KM 2.00

Carlo Goldoni (17071793) Nitalian Playright Line Graving Italian 18 vek nakon slike Giovanni Battista je licencirana reprodukcija koja je štampana na premium teškim papirnim papirom koji b