Hemoton izdržljiv zamračenje prozora za filmove za blokiranje svjetla sa bijelom stranom

Hemoton izdržljiv zamračenje prozora za filmove za blokiranje svjetla sa bijelom stranom

KM 5.00

Iznos

Molimo Vas, primijetito da ovaj artikal prodaje prodavači trećih strana iz Joybuy Marketplace Opis
. Ovaj artikal je naljepnica s prozorom, izrađena od premium materijala, izdržljiv je i siguran. Ponekad bismo željeli ostati na mjestu gdje nije puna sunca. To je rješenje za zaštitu vaše privatnosti, a također vas štiti od sunca. Dobar prozorski film za vas. funkcije
. - Boja : bijela. - Materijal : kućni ljubimac. - Veličina : oko 500,00x40. - izrađen od premium materijala koji je dizajniran da izdrži toplinu i paru za dugotrajnu kvalitetu. - Široko pogodan za kuhinju, spavaću sobu, kupatilo, dnevni boravak, trpezariju itd. - Film za blokiranje svjetlosti je samoljepljiv, jednostavan za upotrebu i ušteda vremena i truda. - Filmovi za blokiranje svjetlosti su seniraju, a možete ih koristiti prema vašim potrebama. - Može se pričvrstiti na prozor kupaonice, što može učinkovito zaštititi vašu privatnost.
Izrađen od premium materijala koji je dizajniran da izdrži toplinu i paru za dugotrajnu kvalitetu. | Široko pogodan za kuhinju, spavaću sobu, kupatilo, dnevni boravak, trpezariju itd. | Film za blokiranje lampica je samoljepljiv, jednostavan za upotrebu i ušteduje vrijeme i napor. | Filmovi za blokiranje lampica su senirati i možete ih koristiti prema vašim potrebama.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Heliconia by Lisa S. Engelbrecht
  • Novo

Heliconia by Lisa S. Engelbrecht

KM 9.86

Heliconia by Lisa S Engelbrecht (18 x 24) učinila bi savršen dodatak vašem domu ili uredu ili poklon primatelju Ovaj licencirani likovni otisak reproduciran je na premium teškim papirnim

Benjamin Franklin Citat, vino je dokaz
  • Novo

Benjamin Franklin Citat, vino je dokaz

KM 0.67

Ovaj originalni visokokvalitetni umjetnički otisak sa laterna pohvala oštre detalje i živopisne slike Benjamina Franklin Citat, vino je dokaz (9x12 Zidna umjetnička ispisa, kućni dekor)