Vanjska božićna ukras zvijezda svijetlo LED svjetlo sa gornjim zvjezdanim nitima tip pluina režima osvjetljenja božićne zvijezde svjetlo

Vanjska božićna ukras zvijezda svijetlo LED svjetlo sa gornjim zvjezdanim nitima tip pluina režima osvjetljenja

KM 10.99

Iznos

Vanjska božićna ukras svjetlo svjetlo svjetlo sa gornjim starm niz plin tip 8 režimi svjetla Božićne zvijezde
Karakteristike :
Božićna svjetla : kruna tvoje božićno drvce sa ovim gudačkim svjetlima i vrhovima zlatne zvijezde Topla bijela i višebojna svjetla za promjenu alternativa se u 11 rasvjetnih uzoraka sa zelenom žicom za božićno drvce na drugačiju. Kada će se u ovim režimima osvjetljenja pojaviti u fiksnom redoslijedu.
the Tweim Trim svjetla imaju 10-inčnu svjetlost gornje zvijezde i 9-naloge LED svjetla koja su dugačka 11,8 metara, 40 LED-a po dionici, a 16. Ne morate da visite puno svetla na svim granama stabla. Stroj sa krošnjama može se ukloniti u skladu sa vašim zahtjevima i tipkama za memoriju sa 11 režima osvjetljenja : Jednostavno usmjerite daljinac na kontroleru svjetlosti. Crni plastični prsten na vrhu stabla, ugradite vrh drveta i zakrijte laganu žicu. Imat ćete bolji način da ukrasite stablo koje ne izgleda bolje od ostalih, ali je takođe lakše učiniti.
Savršeno za ukrasne svjetla i božićne poklone : ​​vodootporan za uređenje unutarnjeg i vanjskog drveta. Zamotana u prekrasnu kutiju, savršena za božićne poklone za vašu voljenu / prijatelj / kolegu. Jednostavan za instaliranje i osvjetljenje bilo koje prilike, uključujući božićnu zabavu / vjenčanje / Halloween / Dan zahvalnosti / Vrt / kuća, zadovoljstvo kupaca je naš glavni prioritet, molimo vas da nam se obratite ako imate bilo kakvih pitanja
Vanjski božićni ukras zvijezda LED svjetlo sa gornjim zvezdama Pluin tip 8 Rasvjetni modus Božićna zvjezdana svjetlost
Materijal : Plastika - Boja : Kao što slika prikazuje, (zbog razlike između različitih monitora, slika može imati blagu razliku u boji.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji