Lamb za zadatak, sa žarnom halogenom lampu, magnetni bazi tip, 18 Dužina ruke, vati, sirovi lumens

Lamb za zadatak, sa žarnom halogenom lampu, magnetni bazi tip, 18 Dužina ruke, vati, sirovi lumens

KM 28.00

Iznos

Ova KESHENGDA 95020 lampa je fleksibilna je lampica sa 100 lb nijansa za pozicioniranje svjetla. Ima hladan dodir, dvostruka zidna sjenka za sigurnost prilikom podešavanja lampe i konični reflektor za fokusiranje osvjetljenja na malim radnim područjima. Ima 6 'američkog mjerač žica (AWG) br. 18 sa laboratorijama za osiguravanje (UL) C 105-stupanj C ocjene i uzemljeni utikač. Ima prekidač za hladnjak na vrhu sjene za rasipanje topline za prošireni život preklopnika. Ova tadna lampica koristi 100 vatu žarulja (nije uključena) i pogodna je za upotrebu u strojevima, automobilu ili radionici aplikacija.Keshengda proizvodi proizvodi rasvjetu zadatka, uvezene, veze, fleksibilne ruke i sigurnosne štitnike. Kompanija je osnovana 1954. godine, sa sjedištem u Watertownu, SD. Fleksibilna svjetiljka s magnetnom bazom za rasvjetnu radna područja. Vinil pokriva za otpornost na mast i ulje. 18 "Fleksibilna ruka sa okretnim podešavanjem u hladu za svjetlo za pozicioniranje, hladno dodir, dvostruka zidna hladovina za sigurnost prilikom podešavanja i koničnog reflektora za fokusirano osvjetljenje.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Država Unije - Movie Poster
  • Novo

Država Unije - Movie Poster

KM 1.33

Stanje unije stil A (1948) Jednostrani, ukrasni zidni poster Ispis Veličina papira je otprilike 27 x 40 inča 69cm x 102cm Stanje ove stavke je potpuno novi stanje mente...

Okrug vrata, Wisconsin, Drveni brod
  • Novo

Okrug vrata, Wisconsin, Drveni brod

KM 22.95

Ovaj originalni visokokvalitetni umjetnički otisak sa lampionske prestike ima oštre detalje i živopisne slike vrata, Wisconsin, drveni brod (9x12 Zidna umjetnička štampa, kućni dekor)