Jastuk za Valentinovo Jastuk na razvlačenje na kauč na kauč za kućna dnevna dekoracija

Jastuk za Valentinovo Jastuk na razvlačenje na kauč na kauč za kućna dnevna dekoracija

KM 9.99

Iznos

Valentinovo jastuk za kauč na razvlačenje na kauč na kauč na kauč za uređenje, karakteristike : materijal : materijal od poliestera, mekani i kože, ne izblijedjeli ili habanje, mogu se koristiti na otvorenom u hladnoj vodi u nježnom ciklusu. Ne koristite izbjeljivač. Ako imate bilo kakvih pitanja, obratite nam se.
Savršeno za mjesto na kafiću, biblioteku, knjižara, zabava, klub. Jednostavan za instalaciju : koordinirani u boji Skriveni / skriveni patentni zatvarač Zatvaranje donosi elegantan izgled, a vrlo je jednostavno umetnuti jastuče / punjenje u kutije na jastucima.
1pc jastučni jastuk
Količinom za Valentinovo, donijet će vam drugačiju novost i modno iskustvo. je dobar izbor kao poklon za prijatelje koji vole ukrase za Valentinovo. Osigurat će puno topline i lijepo iskustvo . Uz pomoć slatkog i romantične atmosfere, hrabro izražavajte svoju ljubav i dajte ljubavniku nezaboravnom memoriju. Stavite ga u ulaz, ispod stabla zasjena na dan s njim. Bio bi svečani dodatak vašoj polici i stolu i ukrasu doma. Korištenje rezbarenja i drugih zanata, rezbarenje je izvrsno, pokazuje jasne linije.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji