Lovehome Sušeni ukras sušeni cvijeće vaze buket Boho dekoracija

Lovehome Sušeni ukras sušeni cvijeće vaze buket Boho dekoracija

KM 3.00

Iznos

Imajte na umu, ovaj predmet se brodi od međunarodnog prodavca Očekivana isporuka je 10-16 dana. 15pc sušeni ukras sušeni cvijeće vaze Bouquet Boho dekoracija - Karakteristike :
Pampas Dekoracija trave - sušene cvijeće Boho Dekoracija ukrasne grane za uređenje u unutrašnjosti 15 komada, sušene cvijeće ove godine. Dekorativna trava idealna je za Boho izgled. Ove sušene cvijeće ukrašava sve : trpezarijski stol u visokoj vazi ili kao stolni ukras na stolu za dnevni boravak, također u hodniku ili u kupaonici, oni su prekrasan hvatač očiju i stvaraju sjajnu atmosferu.
Natural boje; Pakovanje od 15 komada sušenih pampanskih trava; Ukupna dužina 50 do 60 cm; Pampas trava može se lako skratiti na željenu veličinu i prilagoditi se vašoj živoj atmosferi, pogodno za bilo koju vazu.
Napomena : Kada primite proizvod, ostavite na suncu nekoliko dana ili samo stavite u vazu Nekoliko dana će se sama pljuskovi ponovo postati puniji. A pljuskovi će se lagano pasti kad se trese, to je prirodno značajka. Zato budite oprezni kad i premjestite ga.
dodajte umjetničku atmosferu u životnu sredinu i poboljšajte životno okruženje. Predivan poklon za majčin dan, Valentinovo, rođendan i drugi posebni događaji.
Sadržaj paketa :
15pc sušeni cvijet
15pc sušeni ukras sušeni cvjetovi vaze buketa Boho dekorativne grane.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Great Big Canvas
  • Novo

Great Big Canvas

KM 22.00

Great Big Canvas 48x32 Poster Print Naslijed "Bamburgh Castle; Northumberland, Engleska " Printi za postere su odlična opcija za neodlučnu sobu tinejdžera, ali naši visokokvalitetni otis

Tirkizni poster Print Inkado
  • Novo

Tirkizni poster Print Inkado

KM 0.67

Tirkizni plakat Print Inkado (20 x 28) učinilo bi savršen dodatak vašem domu ili uredu ili poklon primatelju Ovaj licencirani likovni otisak reproduciran je na premium teškim papirnim pa