Izvrsna apstraktna geometrijska ulje slikarska serija jastučnica home kauč jastučnica

Izvrsna apstraktna geometrijska ulje slikarska serija jastučnica home kauč jastučnica

KM 0.33

Iznos

Izvrsna apstraktna geometrijska ulje slikarska serija jastučnica home Sofa jastučnica
Karakteristike : Naši jastuci su također pogodni za muškarce, seniore i djecu Preporučujemo kupovinu dva ili više kao da ove svilene jastučnice mogu biti rođendan, Dan zaljubljenih, Božić, Dar za Dan zahvalnosti!
Slova -, udoban i bolji fit. Enwelop-stil dizajna vašeg jastuka u bijegu od jastučnice tokom slatkih snova.
Kako očistiti. Preporučujemo da ga operete ručno. Kada ga treba očistiti, ručno pranje i zrak ga osuši za dugotrajni poklopac zagrljaja.
Savršeni poklon za sebe, suprugu, djevojku, mama, kćer, sestru, prijatelje na Dan zahvalnosti, Božić, maturant, rođendan, Majčin dan zaljubljenih ili bilo koji drugi koji želite da pamte na to može se primijeniti tijekom cijele godine. Ima cool tijelo osjećaj da održava udobnu tjelesnu temperaturu u vrućem vremenu, ohladi se niz tijelo i uživajte u trenutku spavanja savršeno. Cool svilena jastučnica ne apsorbira se.
Jastučnica za geometrijsko ulje za ulje Jastučnica, kućni kauč jastučnica : Materijal : poliesterska vlakna - boja : kao prikaz slike (zbog razlike između različitih monitora) , Slika može imati blagu razliku u boji. Molimo provjerite da ne smetate prije naručivanja, hvala!)
paket težina : 80g
Veličina paketa : 23x23x1cm, (molimo vas da se popisuje 1-3 mm zbog ručnog mjerenja.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji