Sprifallbaby Lazy sofa poklopac sa svijetlom bojom, lanene tkanine Nepoželi pasulj torba za recliner nameštaj lista

Sprifallbaby Lazy sofa poklopac sa svijetlom bojom, lanene tkanine Nepoželi pasulj torba za recliner

KM 3.00

Iznos

Linen poklopac lane kauč idealan je kućni dodatak za revitalizaciju vašeg života Savršena stolica koja pruža potpunu podršku i potonuli udobnost. Opis proizvoda
. Prozračan i prirodan poklopac za zdravu kožu, osjeća se ugodno kad sjedite na naslonu, a debljina je pogodna za svakodnevnu upotrebu. Dizajn sa više boja / lijepi i izdržljiv zaštitni poklopac mogu se prilagoditi bilo kojem okruženju, dodajući elegantan i moderan smisao u vaš dom. Kao zamjena za pokrivač za čišćenje krpa, poklopac se može lako zamijeniti. Značajke :
. Nije lako smanjiti se. Atribut proizvoda
. Materijal : posteljina
. Oblik : trougao
. Tip : Kauč na razvlačenje
. Topli podsjetnik na. Molimo zapamtite da zbog efekata osvjetljenja, postavke svjetline / kontrasta monitora / itd. Bit će neke neznatne razlike u boji slika i stvarnih predmeta. Mjereno rukom, odstupanja od 1-2 cm moguća su. Ostavite nam poruku ako imate bilo kakvih pitanja. Odgovorit ćemo i ponuditi vam našu najbolju uslugu. Materijal - kauč na razvlačenje izrađen je od platnene tkanine, pažljivo odabrane za kvalitetu i upotrebljivost i koristi ravne šavove za povećanje čvrstoće i izdržljivosti . zaštita od ogrebotina i prašine, i uvijek drži punjenje u originalu Država. Može se oprati rukom ili očistiti mašinom, a brzo sušenje tkanine je lako promijeniti.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji