Svjetlo sa šarkom, LED svjetlo čips Visoka svjetlina Jednostavna za ugradnju lampica senzora ormara, male potrošnju energije za ormare za ormare bijelo svjetlo, toplo svjetlo

Svjetlo sa šarkom, LED svjetlo čips Visoka svjetlina Jednostavna za ugradnju lampica senzora ormara,

KM 2.00

Iznos

Senzor šarke, LED svjetlos čips Visoka svjetlina Jednostavna za instaliranje lampica senzora ormara, malu potrošnju energije za ormare za ormare bijelo svjetlo, toplo svjetlo Specifikacija :
Vrsta predmeta : Senzor lampica
Materijal : ABS
Težina : cca2oz veličine : cca.0in
Parametri baterije : 1 x 23 A 12 V suha baterija za suhu bateriju nije uključena : Karakteristike : Kada se ormar otvori, svjetlost će se automatski osvijetliti; Kad se kabinet zatvori, svjetlost će izlaziti na zahtjev : stepenice, ormari, zid, kupatila, ormari, itd.
lista paketa :
10 x senzor lagana baterija nije uključena 10 x vijak 10 x pribor Napomena :
1. Molimo vas da dozvolite grešku 0-1 inča zbog ručnog mjerenja. Hvala na razumevanju. Monitori nisu kalibrirani isti, boja predmeta prikazana u fotografijama može se pokazati malo drugačijim od stvarnog objekta. Uzmite pravi kao standard. Senzor vrata ormara, koristite visokokvalitetni ABS materijal i izdržljiv . Jednostavan za instalaciju na šarkama, pogodno za ormare, ormare, ormare itd. kada je ormar Otvoreno, svjetlost će se automatski osvijetliti; Kad se zatvori, svjetlost će izaći . Ova indukcijska lampica je jednostavna za ugradnju i može donijeti pogodnost za vaš život. Korištenje premium LED svjetlosnih čipova, visoke svjetline, vijek trajanja, vijek trajanja.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji