GiyBlacko Dan zahvalnosti Kućni jesen ulazna vrata prostir za vrata tepiha

GiyBlacko Dan zahvalnosti Kućni jesen ulazna vrata prostir za vrata tepiha

KM 6.50

Iznos

TANDSGIVi Vi Vi Vi Vi Vi Vi Ving jesen patuljak ulaznih vrata prostirki za podne mat ukras Izdržljivo : boja g prostirki za dobrodošlicu izrađen je od pokrajnog gumenog podloge i polipropilelnog materijala, dovoljno trajno da traju godinama Ulaznica za vrata neće izblijediti ili će ostati poput novog čak i nakon pranja. Neklizajući i ulova učinkovitosti : GUMENA ​​Područje i prekrivači pružaju maksimalno prianjanje na svim vrstama podova i sprečavaju klizanje, površina pomaže iscrpljuju prljavštinu, Prašina i ostale čestice sa dna cipela kako bi vaše podove održale čiste. Jednostavno čišćenje i teška : Možete otkazati krhotine iz prostirke ulaznim vratima, pomaknite metlom ili koristite vakuum za duboko čišćenje. Najefikasnija metoda čišćenja je isprati ulaznu prostirku sa crijevom. Samo mi treba pamtiti ne koristite bleach . Nužnost za vaš dom : Prostirka vrata je savršena za vanjsku upotrebu. To je prekrasan dodatak za ulazni ulaz, stepenice, dvorištu, garažu ili balkon . staze za kupatilo na otvorenom rug kuhinjskim prostirkima dnevne sobe za pranje kupaonskog rupa u kupaonici cool prostirke rupe u kupaonici rugi Tvrdo drvo Outdoorski tepih Uredski tepih Uredski prostir Japljenje za pranje rublja Podna mat za pranje rublja za uredski stolica na dnevnoj sobi tepih za tepihe podne prostirke za podne tepihe podne madrace podne prostirke za kućne prostirke za kancelarijske stolice Podne prostirke za kat za stola za stolica Kupatilo Neklizajuće Mat Neklizajuća prostirka za prostirke Matsloutdoor Mats Mats prostirke za vrata za unutarnje prostirke vrata vanjska prostirka za vrata.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Benjamin Franklin Citat, vino je dokaz
  • Novo

Benjamin Franklin Citat, vino je dokaz

KM 0.67

Ovaj originalni visokokvalitetni umjetnički otisak sa laterna pohvala oštre detalje i živopisne slike Benjamina Franklin Citat, vino je dokaz (9x12 Zidna umjetnička ispisa, kućni dekor)

Heliconia by Lisa S. Engelbrecht
  • Novo

Heliconia by Lisa S. Engelbrecht

KM 9.86

Heliconia by Lisa S Engelbrecht (18 x 24) učinila bi savršen dodatak vašem domu ili uredu ili poklon primatelju Ovaj licencirani likovni otisak reproduciran je na premium teškim papirnim