Ukrasi za Noć vještica na otvorenom visi zastrašujuće jezivo s kosturnim licem

Ukrasi za Noć vještica na otvorenom visi zastrašujuće jezivo s kosturnim licem

KM 3.33

Iznos

KORACIJE HALLOWEEN Vjenčanja na otvorenom jezivom skeletnom licu zatvorenog i vanjskog vešticama zaliha dvorišta HARD VRT Halloween Dekor - Karakteristike : Realistična glava u kombinaciji sa krznenom crnom tijelom, crvenim očima i šalom, izrađenim od meke plišane tkanine I pjena, veliki oblik za suspendu sa web stranicama i vrata za sakrajnu nogu - velike veličine i lagane težine njih učinilo je sjajnim zabavnim dodatkom našem Noć vještica, noge se sadrže i urušavaju se u kompaktnu veličinu za pohranu Prilagodljiv za većinu bilo koje Pose koji bi vam mogao biti potreban za Halloween Setting - Stvaranje Halloween atmosfere - zaista ih možete postaviti da izgledaju ekstra jezivo i realno, dodaje jeziv faktor za užasne i poticajne atmosfere. Za Halloween, tajnu kuću, bar, šank zabavu itd. Oni se lako mogu objesiti na zid, vrata, vrata i druga mjesta za stvaranje užasne atmosfere.
Visokokvalitetni materijal - sa maksimalnom izdržljivošću za dugotrajnu trajnost
Materijal : plišana vlakna + žica + pjena
Sadržaj paketa : 1x ukras
ukrasite svoju sobu na Noć vještica da biste stvorili tamnu atmosferu. Ovaj proizvod će osvijetliti vašu kuhinju, dnevni boravak, spavaću sobu ili hodnik. Kao ukras za Halloween Party, zadirkivanje ili uplašiti svoje susjede, zabava se nikad ne završava.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Konačno čišćenje
  • Novo

Konačno čišćenje

KM 1.67

Značajke : Prirodni biljni rattan, ekološki prihvatljiv materijali, netoksični i ukusni Ručno rađen prsten za baka, cijeli prsten od ratana daje prekrasno značenje Ranić vinovši loz