Mjesec Halloween vijenci za prednje vrata Halloween Moon vijenac sa mačkim zidnim dekorom Halloween Cat Vratna vijenca Mačka Halloween ukrasi za unutarnju prozor na otvorenom

Mjesec Halloween vijenci za prednje vrata Halloween Moon vijenac sa mačkim zidnim dekorom Halloween

KM 0.67

Iznos

Imajte na umu, ovaj predmet se brodi od međunarodnog prodavca Očekivana isporuka je 10-15 dana. Mjesec Halloween vijenci za prednje vrat Halloween Moon Wear do dekora Halloween Cat vrata vijenac Mačka Halloween ukrasi za unutarnju prozoru Zidna umjetnost :
Halloween Happy - Ova vijenac sa savršenstvom za preljev Vaša vrata Halloween Festival! Slatka mačka poziva vas da se pridružite ludi Halloween Party. Ne ustručavajte da visite ovaj kostrni dekor na svojim ulaznim vratima i poziva na ljude koji kucaju na vrata. Omogućuje uživati ​​u srećnoj Halloween.
Halloween Garland - Garland se koristi za ukras u prednjim vratima, lako se objesiti bilo gdje. Mala potrošnja energije. Napomena : Noć vještica može se stisnuti u ovalni oblik tokom transporta, molim vas osigurajte siguran, može se podesiti na volju, molimo vas da ga prilagodite u okruglom oblivu. Ovaj poseban znak dobrodošlice na svojim ulaznim vratima dodaje poruku topline i dobrodošli u posjetitelje vašeg doma. Povećajte misterioznu horor atmosferu Halloween-a. Napravljen od izdržljive plastike i drveta. Baza kružnog vijenca je prirodni rattan. Može se koristiti dugi niz godina. Rabljene FAUX crne cvjetne i lažne narančaste bobice. Narandžasti kristal je stvaran. Mačka je drvena boja crna. Slatki kružni logo je dovoljno težak da ostane još uvijek na vjetrovitom danu.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Zazor za ukrašavanje Halloween
  • Novo

Zazor za ukrašavanje Halloween

KM 5.50

Happyyami 1 / 4 / 6 kom Halloween kašika Candy kanta CAMPY trik ili tretirati kante Jackolanjevin kašika Halloween Party isporučuje ručicu, savršena za djecu u Noć vještica...