Jedinstveno prezime Godina Okrugli venac sa prednjim vratima Sa Bow Welcome potpisom Garland Creative Letter Farmhouse venac za prednje vrata SummerAll Seasons vanjski poklon za vješalice

Jedinstveno prezime Godina Okrugli venac sa prednjim vratima Sa Bow Welcome potpisom Garland Creative

KM 1.00

Iznos

1pc Jedinstveno prezime Godina Okrugli venac sa prednjim vratima Sat Garland Creative 26 Letter Farmhouse vijenac za prednje vrata Summer All Seasons vanjski poklon vješalica :
【Materijal】 - ovaj dobrodošli znak na trijemu Napravljen od visokokvalitetnog drveta, ima prezime, umjetno zelenilo i rustikalni luk. Izgled je prekrasan i izdržljiv.
Vaše ukrase za sve sezone bit će završene s ovim prezimenom ulaznim ulaznim vratima! Idealan je dodatak dizajnu enterijera vašeg doma. Venac sa prednjim vratima idealan je za vrtne ukrase, očevi dan i dane majke, nove kućne blagoslove, proljetne stranke i znakove vjenčanja. Idealno za to!
【Opcionalno prezime】 - Odaberite svoje prezime za izražavanje vaše ličnosti; A-Z ima sve. Odličan poklon za bilo koju priliku! Može se koristiti cijele godine i dati će vam svakodnevne dahe proljeća. Rođendani, proslava odmora, praznici ili kao novih susjeda ili vlasnika kuća!
【Sve sezone Dobrodošli znak】 - bilo koja ulazna vrata, plašt, zid ili ulazni put izgledali bi s ovim monogramom. Ova vješalica za vrata idealna je za vješanje bilo gdje u kući tokom cijele godine kao poklon.
【Jednostavno objesiti】 - Da bi se vaša ulazna vrata istaknula ove sezone, objesite garlanda na njemu. Venac je napravljen od izdržljive drvene i visokokvalitetne plastike.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Zazor za ukrašavanje Halloween
  • Novo

Zazor za ukrašavanje Halloween

KM 5.50

Happyyami 1 / 4 / 6 kom Halloween kašika Candy kanta CAMPY trik ili tretirati kante Jackolanjevin kašika Halloween Party isporučuje ručicu, savršena za djecu u Noć vještica Dobar doda