Rosarivae Creutter Cloiers Fsuse Kliješta Sigurnosne žice Kliješta za uvijanje Žice Brze kliješta

Rosarivae Creutter Cloiers Fsuse Kliješta Sigurnosne žice Kliješta za uvijanje Žice Brze kliješta

KM 1.00

Iznos

Opis Plještari za sigurnosne žice su zaista tri alata u jednom : žičanu rezaču, žicu i par kliješta Dizajniran za zrakoplove, industrijske i druge aplikacije. Jednostavan za rukovanje - jednostavno stezanje žice s kliještima, zaključajte čeljusti na mjestu, a zatim povucite natrag da biste stvorili ujednačeni uvijanje. Funkcija - boja : kao što je prikazano. - Materijal : čelik. - Veličina : 21 x 5 x 3cm. - Plještari za sigurnosne žice su zaista tri alata u jednom : žičanu rezaču, žicu i par kliješta. Dizajniran za zrakoplove, industrijske i druge aplikacije. - Jednostavno za rukovanje - jednostavno stezanje žice s kliještima, zaključajte čeljusti na mjestu, a zatim povucite natrag da biste stvorili jednoličan zaokret. - Kovani čelični kliješta, pucane i kopnene stezne površine - u usporedbi s ručnim uvijanjem, ova žičana ploča je ujednačena, efikasna i sigurna. - lakiranje noževa u sredini rezne žice lako; Odlično za upotrebu sa umjetničkom žicom. Spakovanje je uključeno : 1 x kliješta za zaključavanje Sigurnosne žice kliješta su zaista tri alata u jednom : žičanu rezaču, žicu i par kliješta. Dizajniran za zrakoplove, industrijske i druge aplikacije . Jednostavno obrušavanjem žice s kliještima, zaključajte čeljusti na mjestu, a zatim povucite natrag da biste stvorili jednoličnu ploču.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

1PK K Alat kombinirani ključ, 1-1 2
  • Novo

1PK K Alat kombinirani ključ, 1-1 2

KM 22.98

KTIovi ključevi jumbo, izrađeni od kovanog čelika, su kromirani i topline tretirani za postizanje maksimalnog trošenja Podignuta ploča pruža dodatnu snagu i izdržljivost...

WESTWARD SVICAL SHANK DRILL, 1-1 8
  • Novo

WESTWARD SVICAL SHANK DRILL, 1-1 8

KM 2.67

Smanjeni nosač za bušenje, bušilica Veličina 1 1 / 8 in, 118 stepeni bušilica bitni ugao, materijal obrada čelika velike brzine, završna obrada obrada crne oksidom Vrsta predmeta :