Vestil P-Jib - prenosivi konzolni dizalici - lbs

Vestil P-Jib - prenosivi konzolni dizalici - lbs

KM 12.08

Iznos

Vestil je lider u industriji u proizvodnji industrijske opreme za rukovanje materijalima Stojimo iza naših proizvoda i podvladamo zahtjeve kupaca i pronalazimo najbolje rješenje za njihovu primjenu. Našim kupcima donosimo svoje kupce inženjering novim dizajnom i proizvodima koji povećavaju produktivnost, poboljšavaju ergonomiju na radnom mjestu i smanjuju ozljede radnika. Prijenosni konzolni dizalica okretna je dizalica za bočno opterećenje za kontrolirano spuštanje. Dizalica ima nadmašive da poveća stabilnost sa kontranapacionalnim / konzolnim dizajnom. Podesivi protupožarni nosači. Dvostruka gluma hidraulična pumpa. Dostupno sa ili bez brojača balansiranja balansiranja. Specifikacije Kapacitet : 4000 lbs Dimesions : 89 "H x 35.375 "lbs- SKU : VSTL1309 Vestil je lider u industriji industrijske opreme za industrijsku industriju. Stojimo iza naših proizvoda i podvlačimo zahtjeve kupaca i pronaći najbolje rješenje za njihovu primjenu. Našim kupcima pružamo svoje kupce inženjering novim dizajnom i proizvodima koji povećavaju produktivnost, poboljšavaju ergonomiju radnog mjesta i smanjuju povredu radnika okretna dizalica za okretno svjetlo za kontrolirano spuštanje. The Dizalica je da povećaju stabilnost sa kontra uravnoteženim dizajnom. Podesivi providljivi provaliti. Double delujuća hidraulična pumpa.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

RMFW - Dvokrevetna širina
  • Novo

RMFW - Dvokrevetna širina

KM 0.67

Imajte na umu da se neki od modela obavljaju isključivo za japansko tržište, stoga su specifikacije i jezični interfejs na japanskom i ne mogu se mijenjati na drugi jezik Takođe se nap

WESTWARD SVICAL SHANK DRILL, 1-1 8
  • Novo

WESTWARD SVICAL SHANK DRILL, 1-1 8

KM 2.67

Smanjeni nosač za bušenje, bušilica Veličina 1 1 / 8 in, 118 stepeni bušilica bitni ugao, materijal obrada čelika velike brzine, završna obrada obrada crne oksidom Vrsta predmeta :