Perled Očlaci za očare, lanci za naočare, držač niza od nehrđajućeg čelika za rukotvorine šarene, srebrne, crne

Perled Očlaci za očare, lanci za naočare, držač niza od nehrđajućeg čelika za rukotvorine šarene, srebrne,

KM 2.67

Iznos

Perled oklopni lanci za naočale, vlasnik naočala od nehrđajućeg čelika za rukotvorine šarene, srebrne, crne Specifikacija :
TIP APTEM : br> materijal : nehrđajući čelik, plastika, bruto težina : 73g / 26oz, lančana dužina : 75cm / 29.5in
široko korišteno : Može se koristiti za pravljenje narukvice, lanaca, ogrlice i ostale rukotvorine, kao i lanci torbi, lanci naljepnica, odjeća, pribor za odjeću i privjesci lista paketa :
6 x lanac naočala Napomena :
slučajna kombinacija boja perlice. Nehrđajući čelik : Ove nehrkati za ogrlice za naočale izrađene su od nehrđajućeg čelika i plastične, izdržljive, otporne na oksidaciju i oksidaciju za termin upotreba . Elegantni dizajn : Ovi ukrasni lanci su usisani s šarenom bojom, što izgleda vrlo elegantno. Lako je udovoljiti vašim potrebama za svakodnevne zanate.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Silver prekrivanje manžeta - val
  • Novo

Silver prekrivanje manžeta - val

KM 1.00

Silver prekrivanje manžeta maha ručno rađena i fer trgovina Konstantno uvodimo nove metode, materijale i mašine za takmičenje u visoko konkurentnom nakitu i drugom tradicionalnom trž

Sterling srebrni lanac vezu 18
  • Novo

Sterling srebrni lanac vezu 18

KM 6.00

Ovo je prekrasan novi lanac srebrnog veza od srebra 18 " Površen poklon ili dodatak bilo kojoj nakitskom kolekciji Dizajniran za uniseks odraslih Završnopolirano Približna dužina457,2 mm