Ogrlica kratki mjesec na sve temperamentu na mjesečeve galaksiju - prskanje ogrlica privjesci

Ogrlica kratki mjesec na sve temperamentu na mjesečeve galaksiju - prskanje ogrlica privjesci

KM 2.00

Iznos


New Moon-niche kratki temperament All-Match Moon ogrlica
Značajka : Najbolji poklon : To je savršen poklon za žene, djevojke, vaš najbolji prijatelj, suprugu, majku, sestru, daugher i čak tvoja baka Može se koristiti u rođendan, godišnjica, Dan zaljubljenih, dan majke itd.
Elaborat dizajn : Sliver / Sterling Silver Infinity Heart Hearts Ogrlica za nakit predstavljaju beskrajno prijateljstvo za žene.
Visokokvalitetni : Ogrlica s ženama od 925 srebra. Simbol beskonačnosti privezak je ukrašen blistavim bijelim kubnim cirkonijom kako bi se uistinu uhvatilo za oči. Izvrsna poljska tehnika koristi se ovdje.
Najkvalitetniji izbor : visokokvalitetna beskonačnost Ljubavna ogrlica odlična je način da neko kaže drugi koliko ih briga za drugo. Prilični simbol beskonačnosti bit će prirodno privlačenje pažnje.
Materijal : Legura
Proizvod sadrži : 1 × ogrlica Ovaj proizvod ima dovoljno zaliha, molim vas osigurajte osiguranje. Slike uzimaju profesionalni fotografe, koji su u potpunosti u skladu sa pravom stvar. Proizvod je 100% potpuno novi, visoka kvaliteta i brza dostava.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Figpin Simpsons Clancy Wiggum 873
  • Novo

Figpin Simpsons Clancy Wiggum 873

KM 3.44

Pregled je sjajan Podijelite i prikažite svoje figpine bilo gdje, u bilo kojem trenutku kroz naš inovativni pričvršćivač PIN i Muzejski prikaz kvaliteta Figine se mogu prikazati poput