18K pozlaćeni lanac i narukvica od zlatnog stila u stilu kubanskog stila sa poklon bo za muškarce i žene, dječake i djevojke

18K pozlaćeni lanac i narukvica od zlatnog stila u stilu kubanskog stila sa poklon bo za muškarce i

KM 1.00

Iznos

Predstavljamo kutiriranu kolekciju nakita iz Orentini!
Modni nakit i stil za manje!

Skromno cijene, naše zlato i srebrne zbirke iz kutino je s svakom vezom koja se pomno priprema Za lokalni direktan proizvodni proces koji evocira sjajnu jasnoću i scintilirajuće stil
da li smo spomenuli? Pristupačne cijene na dizajnerskim stilovima!
Ova izjava izrada ravnog kubanskog lanca je zaista zapanjujuća raznolikost poznatog italijanskog klasika. Ovaj sintetički kreirani lanac veze je prikladan, lagan i može odmah dodati svjetlucavu eleganciju u svaku priliku. Od dana zaljubljenih do rođendana do rođendana do povratka i večeri, podijelite ovo sa svojim najmilijima na kostima, barovima i godišnjicama!
Ova 18 K pozlaćena ogrlica sadrži ukupnu težinu nekoliko unci. Lanac dolazi u veličinama od 16 do 22 inča, čineći ih idealnim za nošenje oko bilo kojeg stila.
dajte kao smisleni i prekrasan božićni poklon ili rođendanski poklon za svoje najmilije! Odaberite ovaj lanac kao što će vam pravi komad nakita omogućiti da stvorite sofisticiranu eleganciju za formalne događaje. Imajte romantičnu obljetnicu ili praznik i morate zasjati? Zatim zgrabite ovaj lijep lanac da ne samo dodate luksuzno značenje, već i stvoriti izgled koji se usklađuje sa vašim mjesecima dragim kamenjem.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

14k minđuše sa šarkama
  • Novo

14k minđuše sa šarkama

KM 65.98

Materijal : Primarna čistoća : 14 K Finish : 12 mm Šarm / element Dužina : 15 mm Šarm / element Širina : 16 mm Značajka : Liveni materijal : Primarna : zlatna širina predmeta :