Dvije guštere pored uobičajenog palice palica šešira broš

Dvije guštere pored uobičajenog palice palica šešira broš

KM 10.14

Iznos

O proizvodu : Prilagodite svoju odjeću sa ovim čudesno modemiranim malim palicama Ovaj pin ima nikl pobubreni zrcalni finiš, a uključuje dizajn koji je na vrhu smole kao što je prikazano. Dužina je oko 2,3 "(5,8 cm), a dizajn je promjera 0,8 " (1,9 cm). O dizajnu : gušteri su vaša stvar. Kao i stvarno tvoja stvar. A možda nije normalno imati toliko mnogo, ali koga briga. To je tvoj život. Život koji si se samo dešavali sa svim svojim gušterima! Osim toga, normalno je dosadno. Obucite svoju odjeću s ovim prekrasnim modnim sitnim palicama. Ovaj pin ima nikl pozlaćeno zrcalno završnu obradu, a uključuje dizajn preljev za smole kao što je prikazano. 1,9 cm) u promjeru. Svi kreativni unutarnji dizajni primjenjuju se. Drugim riječima nelicenciran . grafika i više proizvoda.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Srebrna oksidirano stanje idaho šarm
  • Novo

Srebrna oksidirano stanje idaho šarm

KM 1.00

Hvala na vašem običaju Njega je naša glavna prioriteta Podržava se dostupnost Obećavamo da nećete požaliti da kupite ga.oksidizirani srebro visoke veličine 21 milimetra (0,55 inča)

Broš od Rhinestone - 5H114
  • Novo

Broš od Rhinestone - 5H114

KM 2.67

Dodajte dodir glamura u svoje formalno odijevanje s ovim ljupkom brošurom za Rhinestone! Ovaj broš se može pohvaliti složenim, cvjetnim dizajnom koji će donijeti eleganciju i stil na va