Prstenovi za žene Djevojke postavljene nakit žuto zlato ispunjeno srce bijeli safirni vjenčani prsten sz6- pokloni

Prstenovi za žene Djevojke postavljene nakit žuto zlato ispunjeno srce bijeli safirni vjenčani prsten

KM 11.99

Iznos


3pcs / set Novi nakit Žuto zlato ispunjeno srce bijeli safirni vjenčani prsten SZ6-10 - Prodajna tačka proizvoda :
Savršeni poklon za vjenčanje, godišnjicu, majčin dan, Božić, Valentine, rođendan i Dan zahvalnosti Savršeno je i za žensku nakit. To je modni prsten koji bi svaka žena željela da se mora nositi svaki dan.
Pogodno za bilo koju priliku - lijepi dodaci za integriranje nakita za djevojčice i kolekciju
Pogodno za svakodnevnu kolokaciju, jednostavan i zgodan
Opis : Materijal : Legura - Mozaik Materijal : Legura Umjetna umjetna dragulja / poludrago kamenje : Proizvodi uključuju :
3pcs / set prsten
Savjet : Mjerenje ruku imat će odstupanje od oko 2 -3mm, pažljivo pogledajte veličinu prije kupovine . Bilo koji pribor : Pogodan za vjenčanje, angažman, maturu, zabavu, maturu, svakodnevno trošenje i bilo koji događaj koji bi bio lijepa boginja. Traženje sjajnog nakita? Pogodno za svakodnevne nošenje bez obzira na traperice ili suknje. Poklon Tko volite : osjetljiv i iznenadite poklon ideju za svog najboljeg prijatelja, ljubavnika, djevojke, zaručniku, ženu, majku, kćerku na Božić, rođendan, godišnjicu, dan zaljubljenih, majčin dan . Uzmite pažnju : S obzirni : Slobodno nas kontaktirajte Ako imate bilo kakvu zabrinutost zbog ovog predmeta.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Broš od Rhinestone - 5H114
  • Novo

Broš od Rhinestone - 5H114

KM 2.67

Dodajte dodir glamura u svoje formalno odijevanje s ovim ljupkom brošurom za Rhinestone! Ovaj broš se može pohvaliti složenim, cvjetnim dizajnom koji će donijeti eleganciju i stil na va