Savrašnja sterling srebrni italijanski Miami kubanska ogrlica od lanca za muškarce i dječake - izrađene u Italiji dolazi poklon kutija

Savrašnja sterling srebrni italijanski Miami kubanska ogrlica od lanca za muškarce i dječake - izrađene

KM 82.50

Iznos


Ovaj čvrst 925 srebrni Miami Cuban u bilo kojem stilu odgovaraju bilo kojem stilu Svi srebrni lanci Savlano Sterling su dijamantski rez za savršeni sjaj i završetak. Napravljen je od čvrstog 925 sterlinga srebra najboljih italijanskih nakita. Vrlo izdržljiva kutija garantira udobno i sigurno trošenje.
Svi Savrano Sterling Srebrni nakit proizveden je u Italiji
Lanac je autentičan 925 italijanski čvrsti srebrni srebrni. Svi nakit Savrasa ima nulu nikla i nula alergijske reakcije. Lanac je čvrsto izgrađen i dijamantski rez za savršen sjaj. Nema povlačenja kose ili uranjanja kože, vrlo je ugodno nositi oko zgloba. Odmor je osiguran da je ova narukvica izgrađena sa našom kopčom za čvrstoću Savlano za snažnu sigurnu bravu.
Sef na svim vrstama kože : Sve narukvice Savrasa su hipoalergeni i nikl slobodni, tako da su sigurni za sve tipove kože. Ako imate osjetljivu kožu, voljet ćete naš proizvod.
Garancija za zadovoljstvo od 90 dana! Mi na nakitu Sallano stoji iza svih naših proizvoda. Ako niste zadovoljni kupovinom iz bilo kojeg razloga, molimo vas da nas kontaktirate i mi ćemo to ispraviti. Naš tim za korisnike bit će rado i spreman za pomoć 100% . Pažljivo radimo blizu sa svim našim tvornicama osiguravajući najveći kvalitet i detalj ulazak na svaki komad nakita koji proizvodimo.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji