Bulestore Nova kreativna ogrlica, modni metalni ogrlica od sunčane ogrlice od metala nakita

Bulestore Nova kreativna ogrlica, modni metalni ogrlica od sunčane ogrlice od metala nakita

KM 1.00

Iznos

Imajte na umu, ovaj predmet se brodi od međunarodnog prodavca Očekivana isporuka je 10-15 dana. Nova kreativna ogrlica, modni metalni ogrlica od nakita nakit privjesak klavicl ogrlica
Značajka : · Veličina : Kao što je prikazano · Materijali : Materijali visokog kvaliteta kao materijala, nije lako izblijediti. Boja će trajati dugo bez gubitka sjaja.
· Ključne točke : Nema štete koži, smanjiti mogućnost osipa ili bilo kakve iritacije.
· Originalna ogrlica bila je savršen poklon za djeveruša, kćer, unuku, devojku, ženu, dečku ili muž poklon, Božić, Dan zaljubljenih posebnim damom. Stranke, datumi i sve vrste navrata.
Sadržaj paketa :
· 1 x Ogrlica
Napomene : · Zbog ručnog merenja, molimo dozvolite mjerno odstupanje od 1-2cm.
· Zbog razlike između monitora, slika možda ne odražava stvarnu boju predmeta. Hvala! Ogrlica; klasici; minđuše za modnu nakit; zlatne naušnice; zlatne minđuše; vintage; minđuše za žene; prelepe; minđuše za muškarce;. 【Lijep dodaci za integriranje kućišta za nakit za djevojčice i kolektore. Stil stila, jednostavno za odgovaranje svakodnevnih odjela】. 【Pribor za ledene ledene informacije za integriranje nakita za djevojčice i kolektore, podudaraju se sa odgovarajućom odjećom za drugačiju priliku】. 【Njegov poseban dizajn učinit će vas da izgledate jedinstveni, prekrasan poklon za vas i vaše prijateljice】.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji