Uloveido Rose Gold pozlaćeni CZ, markiza i okrugla kubična cirkonija milgrain večne opsege, snop beskonačnosti za žene

Uloveido Rose Gold pozlaćeni CZ, markiza i okrugla kubična cirkonija milgrain večne opsege, snop beskonačnosti

KM 14.99

Iznos

Naš brend uloveido je značenje "Volite li da" Osiguravamo jedinstveno optimalno iskustvo kupovine za naše kupce u pristupačnoj cijeni i kvalitetnoj kvaliteti. Svi naši komadi prolaze kroz intenzivan i rigorozan postupak kontrole kvalitete u našoj kancelariji u Foryneyu, TX-u kako bi se osiguralo da osigura da naš nakit bude do standardnog i izgrađen za trajanje. Informacije o proizvodnji. 2mm 925 srebrni večni bend milgrain prsten za prstenje sa markizom i okruglim kubnim cirkonijom . TIPAČ : Slobodan milgrain prsten . Materijal : 925 Sterling srebro . Avalable Veličina : 5, 6, 7, 8, 9, 10 . Postavka Tip : Podešavanje bezela . Kamen Tip : AAA + kubična cirkonija . Politika povratka Prihvatamo u potpunosti povrat ako postoje kvalitetni problemi ili oštećenja tokom transporta. Ako vam se ne sviđa nakit, i još uvijek je prodav, kontaktirajte na nakit u naše skladište. Troškovi isporuke priuštit će se uloveido . Ono što nudimo : ulaveido ima širok spektar modnih i finih nakita iz privjeda, zaručnika, naušnice i narukvice svih dostupnih u velikoj veristiju kamenja, kamenih boja, bakra, od nehrđajućeg čelika. Uloveido je vodeći internetski nakit maloprodaja. Njega nakita : Sav naš nakit su obloženi više od 0,03um, koji osiguravaju duže trajanje boje od ostalih prodavača. Ali molim vas da se dobro pobrinite za svoj nakit.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Ogrlice i privjesci za čišćenje
  • Novo

Ogrlice i privjesci za čišćenje

KM 2.00

Mjeseče rođenja Ogrlica sa rođenom, privjesak za rođenje, privjesak za cvijeće, privjesak za rođendan za rođendanski pokloni za njezinu rođenja cvjetne ogrlice Description : Slatka o

14k minđuše sa šarkama
  • Novo

14k minđuše sa šarkama

KM 65.98

Materijal : Primarna čistoća : 14 K Finish : 12 mm Šarm / element Dužina : 15 mm Šarm / element Širina : 16 mm Značajka : Liveni materijal : Primarna : zlatna širina predmeta :