Ovalni moissan zaručnički prsten sa halo, crossover prstenom - 0. CT, 14k bijelo zlato, SAD 8.50

Ovalni moissan zaručnički prsten sa halo, crossover prstenom - 0. CT, 14k bijelo zlato, SAD 8.50

KM 78.30

Iznos

• Simbiliziraju posebnu opredjeljenje za nju za nju na vašem velikom danu • 4x6 mm ovalni rez Moissite Center Stone postavljen je u okruženju bling, okružen blistavim halo moissitnim draguljima moissanita, • Ostali okrugli oblik moissite dragulja Crossover Shank za luksuzni izgled. • D-VS1 Kvalitet 3/4 karatni moissan za angažman sigurno će biti pravi izbor za vašu damu ljubav. • Rosec dragulji pružaju kupcima širokim asortimanijskim prstenovima za budžet u različitim udobnostima u različitim udobnostima Veličine prstena.Proizvod : Pješački : WM-RI112210059 Ring Veličina : US $ Veličina bijele zlatne varijacije : 0,6970 Karatima Težina : 2,40 GM Metalna čistoća : 14k bijelo / žuto zlato (zlatni zlatni prsten od 18k je bezvremenski prsten) Nakit za zauvijek. Personalizirani ili prilagođeni. Također pružamo besplatan prsten Sizer, tako da možete izbjeći prošli minutni žumnici da imaju savršen prsten koji će se uklopiti. Sve naše prstenove za vjenčanje stiže u kutiju za nakit za potpis, osiguravajući da su spremni za prijedlog i čine vaš veliki dan za prijedlog za Životni vijek . Rosec Jewels osigurava ekspresnu i besplatnu dostavu vaših narudžbi zajedno sa potvrdom o autentičnosti za zadovoljstvo kupaca. Nabavite 30-dnevnu politiku povrata naboja . Rosec dragulji osiguravaju kupcima ekskluzivni i pristupačni raspon finih prstenova za žene za žene i muškarce.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Srebrna oksidirano stanje idaho šarm
  • Novo

Srebrna oksidirano stanje idaho šarm

KM 1.00

Hvala na vašem običaju Njega je naša glavna prioriteta Podržava se dostupnost Obećavamo da nećete požaliti da kupite ga.oksidizirani srebro visoke veličine 21 milimetra (0,55 inča)

14K WG Franco Lanac
  • Novo

14K WG Franco Lanac

KM 2.00

14k WG 1mm Franco lančani lanci za muškarce Pokloni za muški popis, naručite sada !!, prije nego što je sve nestalo !! Savršen poklon : TFJova jedinstvena kolekcija lanca je savršen p