Giligiliso Cleariance Lady podstavljena Bralette plus Veličina Sportski seksi Push Up Bras Dame Bešavna jednodijelna kablovska dizalica s krabnim dizalicama Shaper donje rublje STRETNI CREAM Corset

Giligiliso Cleariance Lady podstavljena Bralette plus Veličina Sportski seksi Push Up Bras Dame Bešavna

KM 9.99

Iznos

Dame Bespremljeno jednodijelno-komadno sredstvo za oblikovanje bočnih kapka donje rublje Stretch klimmiranje tijela Corsetfeature : Udobno : ovaj otvor za mršavljenje struka je 360 ​​° bešavno, izrađeno od visokokvalitetnih 77% najlonskih i 23% elastanskih tkanina, vrlo glatkih i mekih i mekih, Elastična i rastezana, lagana i koža prilagođena, prozračna i fleksibilna I nema čelične kosti ili žice, dobro je nositi svaki dan u svim sezonama. Mekano, ali i vas drži sve učvršćeno. To je učvršćeno i besprijekorno, prozračno je da ne shvatate da ga nemate na.Slim Tummy & Pokaži svoje krivine : umjereni pritisak kompresije zategnite za pomoć Imate vitki pogled dok poboljšavate svoju prirodnu krivulju. Glatki trbuh ispupčene i smanjuju liniju struka, učinite svoje tijelo bez kvrga ili naleta ili skupljanja. Trenutno oblikovanje tijela : Ovaj stilski oblik tijela je odličan za oblikovanje vašeg tijela. Može umanjiti trbuh i struk, podignite stražnjicu, podržati leđa, gurnite dojku, da biste postigli trenutnu ljepotu. Bez obzira na aktivnost, izgledat ćete privlačniji u ovom obliku! ANTI-SKLOUS dvostruki remenici Sprečavaju klizanje, valjanje i gomilu.Butt dizajn dizajna i šarmantna : dizajn visokog struka smanjuje struk za stvaranje vitkih ženstvene siluete. Dizajniran je da vam pruži glastu krivulju koja će vam pomoći da izgledate sjajno u haljinama! Daje lijepo prirodno poboljšanje vašeg plijena, čini da vaše guzice izgledaju punije, veće i seksi.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Ljetna ušteda
  • Novo

Ljetna ušteda

KM 47.99

Modna ženska topla lažna kaput jakna zimski patentni patentni patentni dugi rukav Outerhello! Dobrodošli u našu trgovinu! Kvaliteta je prva s najboljom uslugom Kupci su naši prijatelji.