Clodeeu Fashion ženska seksi čvrsta ploča s dugim rukavima s V-izrezom zalaska mini haljina ružičasta 4

Clodeeu Fashion ženska seksi čvrsta ploča s dugim rukavima s V-izrezom zalaska mini haljina ružičasta

KM 1.00

Iznos

Zašto odabrati našu marku : Clodeeu, vjerujem da je vrlo malo prijatelja čuo za naš brend, nadam se da ćete nam dati priliku za čitanje kratkog opisa : Zalažemo se za novu eru proizvoda, donosimo svoj širok spektar proizvoda, U skladu sa javnom estetikom novog stoljeća postoje i personalizirani proizvodi, odjeća, igračke, kućni namještaj, pribor itd Možete potražiti našu marku i moći ćete vidjeti sve naše informacije o proizvodu. Imamo dobru kvalitetu i nisku cijenu, a ako niste zadovoljni robom koju primite, možete se savjetovati sa nama bez oklijevanja, a mi ćemo vam dati zadovoljavajuće rješenje. Najvažnije iznenađenje je : kupovina naših proizvoda ima priliku dobiti prekrasan poklon.
Modna ženska seksi čvrsta ruka na majica s dugim rukavima za vezu s dugim rukavima,
1 .Features : Ležerni, trend i modni dizajn, haljina, suknja.Materijal : izrađena od visokokvalitetne tkanine, lagane meke i ugodne.Sty : Haljina od rukava, komforna, savršena za kućnu habanje ili saloženje ili aktivnosti na otvorenom.Ok Cocration : Ležeran ,, rođendan, druženja, za posao, kod kuće Hrade i proljeće za ljeto i proljeće. < Br>
Napomena : Ručna ili nježna mašina pranja u hladnoj vodi / Ne izbjeljivati ​​/ liniju suha.ur odjeću svi su dizajnirani za azijsku figuru, što znači biti manji od normalnih europskih veličina.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji