Ženska uzorka kostiju pulover pulover Duks dugi rukavi Jumper Cardigan Cardigan Casual pleteni vintage pulover

Ženska uzorka kostiju pulover pulover Duks dugi rukavi Jumper Cardigan Cardigan Casual pleteni vintage

KM 1.00

Iznos

Ženski zbori V izretki, klasični argyle s dugim rukavima Ispiši labavi fit pleteni vrhovi
Značajke :
. - Odlično za jesen, zimu i proljeće. - Dekolte je fleksibilan, čineći se da se osjećate ugodno i sigurno za nošenje. - Ručno oprati hladno odvojeno, ne izbjeljivati, sevati ili se sušiti. Specifikacija :
. Materijal : pletena tkanina
. Boje : zelena
. Stil : Ležerni, moderan
. Primjenjiv spol : muški
. Sezona : jesen, zima, proljeće
. Napomena : Zbog monitora postavki i monitor definicije piksela nastojimo fotografirati predmet što je moguće što je moguće. 1 x pulover
. Ako proizvod ima bilo kakvih problema sa kvalitetom, slobodno nas kontaktirajte, pomoći ćemo vam da problem riješite što je brže moguće. Materijal : izrađen od visokokvalitetne pletene tkanine. Lagana, mekana, topla i udobna za nošenje . Karakteristike : Povucite zatvarač, dugi rukav, V izrez, Argyle Ispis, labavi priključak. Lako se nastavlja i skinuti. Odgovara za mlade dame . Dizajn : Klasični džemper Argyle čini da izgledate ljepšim i atraktivnim! To je definitivno modni izgled u jesenjim ulici . Podudaranje : Ovaj pleteni pulover savršen je za uparivanje sa svime, uključujući mršave traperice, ogrlice, suknje, čizme, potpetice i itd. Pogodno za svakodnevnu habanje, zabavu, banket, Klub, plaža, ured, odmor, festival, kupovina, druženje i druge prilike.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji