Ženske cvjetne ruffles V-izrez za zavoj s kratkim rukavima kratka rukava

Ženske cvjetne ruffles V-izrez za zavoj s kratkim rukavima kratka rukava

KM 0.67

Iznos

Ženske modne cvjetne ruffles V-izrez zavoja za zavoj - - ugrađena haljina može postaviti vašu figuru, ima svojevrsni efekt istezanja i pojačanja, ova haljina je vaš savršen izbor, šik i udoban; Ne možete propustiti ove neverovatne divne odjeće Ovo je dobar poklon za svog ljubavnika ili sebe!
. Grafikon veličine :
. Veličina (inča)
.22 TLENGTH : T34.8 TLeb dužina : T35.37 twength : T36.94 TLENGTH : T37. Specifikacija :
. Materijal : šifon
. Stil : Elegantni
. Boja : siva
. Pogodno Starost : 18-24 godina,
. Primjenjiv spol : žensko
. Opciona boja : crna, crvena
. Pogledajte samo na grafikon veličine za preciznije ugradnje kao grafikon veličine tržišta NOE ne daju ispravna mjerenja
. Sadržaj paketa
. 1 * Obucite materijal prilagođen koži : Haljina je izrađena od visokokvalitetne šifonske tkanine, koji je lagan i prozračan, znojan, mekan za dodir i udoban za nošenje. Modni dizajn kratkih rukava i ruffles V-izrez, Sa stilskim cvjetnim stilom i pulover, a-line suknje, čineći mini haljinu svestrani i šarm . divlja haljina : naša elegantna zavoj velika kratka haljina može se podudarati sa jakni, visokim potpeticama, raznim nakitom da vas učine privlačnijim, Također idealan poklon prijateljima. Primjenjive prigode : Ova povremena jednodijelna haljina pogodna je za nošenje u bilo kojoj prilici, kao što su : svakodnevno habanje, rad, klub, ulica, rođendanska zabava, druženje, shopping, kupovina, itd.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji