Musuos Jesen Jesenska kalupljena majica, odrasli su plesni navratni ovratnik dugih rukava

Musuos Jesen Jesenska kalupljena majica, odrasli su plesni navratni ovratnik dugih rukava

KM 0.33

Iznos

Opis :
Visokokvalitetni materijal, mekan i udoban, prozračan i otporan na habanje. Košulja s dugim rukavima od ostatka, srednja dužina, jednokrasna, plairana uzorak, jednostavan i elegantan. Pogodno za okupljanje prijatelja, putovanja, datum kupovine i druge prilike. Savršeno svakodnevno trošenje za vas ili vaše prijatelje u proljeće i jesen. Specifikacije :
. Materijal : poliester
. Primjenjiv spol : žensko
. Primjenjiva starosna opsega : Odrasli
. Stil : Ležerni stil
. Značajke : meka, udobne, jednostavne, lijepe, moderne
. Prikladne prilike : većinu prilika u životu. Veličina : XS / S / M / L / XL / XXL
. Boja : višebojna
. Sadržaj paketa :
. 1 * Majica Visokokvalitetni materijal : Ova bluza je izrađena od visokokvalitetnog poliesterskog vlakana, što će vas učiniti mekim, udobnim i prozračnim . jednostavnim dizajnom : Jednostavan stil majica s dugim rukavima, srednja dužina, jedno- Klub, plašten uzorak, koji je prekrasan i moderan . Svestrani : vrhovi su mekani i ugodni za nošenje, a može se podudarati sa bilo kojom odjećom, poput traperica, gamaše, povremene hlače i tako dalje . Prikladne prilike : ovo Bluza je savršena odjeća za vas na jesen, a pogodna je za druženje, putovanja, kupovinu i tako dalje . Šest veličina Opcije : Postoji šest veličina za vas, koji su XS, S, M, L, XL i XXL, pažljivo provjerite mjernu kartu.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Savršen ljetni poklon
  • Novo

Savršen ljetni poklon

KM 3.00

Savršen ljetni poklon! Na prodaju Himeway košulja za žene Ljeto 2023 Ležerno zvjezdano nebo i markera Vizrez Tamno plavi XXXLGender : 95% poliester, 5% spandexcolor : tamno bluesen : zvj

Commando prilagođen klizanje nts01
  • Novo

Commando prilagođen klizanje nts01

KM 3.00

Sa dubokim dekolteom i podesivim kaiševima, ovaj klizanje će biti jedan od vaših favorita! HITNO je sredinom bedra i pruža savršenu temelje za prekrasno draperi Svestran dubok dekolte..