NJSHNMN Ženska hlače Teksturirane liftone gamaše mršavi gubici visokog struka joga hlače, ljubičasta, s

NJSHNMN Ženska hlače Teksturirane liftone gamaše mršavi gubici visokog struka joga hlače, ljubičasta,

KM 6.75

Iznos

NJSHNMN joga hlače za žene izrađene su od najkvalitetnije tkanine, ova tkanina nudi podršku i Wicks vlagu za veliku udobnost, dizajnirana da konturira savršeno na vaše tijelo, dajući vam pojednostavljene izglede , Colorcoala noga, kapri gamaše za žene, vijuga za žene, dizanje joge hlače, mršave pantalone, crne tajice za žene trma】 : poliester plus značajki za podizanje guza za prirodno gledanje natrag . 【Podešavanje i prilika】 : Omogućuje laganu udobnost zajedno sa apsorpcijom znoja i mogućnostima vlage. Dizajniran je za poboljšanje ženskog joge fitness iskustva. Yoga gamaše mogu se koristiti u teretani Pilates Studio, na otvorenom i svakodnevnim mjestima za slobodno vrijeme, pomaknite se od povremenih za uređenje za nekoliko minuta. Označite svoje omiljene dodatke i pete, može se koristiti tokom cijele godine. Udobni fit - četkani meko za mršavljenje od mikrovlakana, pogodno za teretanu, fitnes, vježbanje, biciklizam, trčanje, bilo koju sportsku aktivnost ili povremenu svakodnevnu upotrebu. Visoki struk pomaže u sakrivanju vrha muffina koji pruža seksi elegantan izgled. Zabavne modne tajice dobro rade s kratkim i visokim ženama . Veliki kvalitet - materijali : 77% poliester 23% Spandex varijacije veličine. Fitness Fitness Dizajn - super mekana dugačka dužina gležnja s džepovima.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Ljetna ušteda
  • Novo

Ljetna ušteda

KM 3.33

Ženska modna ležerna dugmadi dugih rukava udobne tisak dukserice na vrhu bluze : 1Feature : casual vrhovi tiskani vrhovi, casual vrhovi, elegantan i modni dizajn, zimska casual bluza 2.mat

Lydiaunistar Plus Veličina veličine
  • Novo

Lydiaunistar Plus Veličina veličine

KM 8.99

Modne ženske ležerne petaljne rukave s kratkim rukavima s vrhovima Vizreza na vrhu blubevery cool da nosi vrlo novo na izgled udoban i ugodan, može nositi ličnost kod kuće ili na poslu.