Ženski jednoga bikini push up kupaći kostim na plaži Court plaže kupaći kostimi za kupaće kostim Monokini kupaći kostimi

Ženski jednoga bikini push up kupaći kostim na plaži Court plaže kupaći kostimi za kupaće kostim Monokini

KM 11.99

Iznos

Ženski jednodijelni kostim za kostimu, nizak V-izrez udubljeni strujni trokut Slim kupaći kostimi za plažu i kupanje Seksi i moda :
. Seksi kostim sa malim vratom i izdubljenim strukom, sa modnim dizajnom tiska, super seksi i modni kupaći kostimi za dame. Izvrsna izrada :
. Izvrsna izrada sprečava da se kupaći kostim izblijedjeli i ne zaostaje, uklapa u oblik tijela i neće naštetiti vašoj koži. Primjene :
. Ovaj jednodijelni kupaći kostim za žene savršen je za odmor, bazen, zabavu na plaži, kampiranje, trčanje na plaži ili drugoj prigodi. Specifikacije :
. Spol : žene
. Materijal : najlon
. Stil : Seksi, moda
. Boja : crna, leopard, zmija štampa
. Veličina : s / m / l / xl stranica. Sadržaj paketa :
. 1 * jednodijelni kupaći kostim
. Obećanje :
. Ako proizvod ima bilo kakvih problema sa kvalitetom, slobodno nas kontaktirajte, pomoći ćemo vam da problem riješite što je brže moguće. Materijal : izrađen od visokokvalitetnog najlonskog materijala, super visoke elastičnosti, protiv bora, udobne, prozračne, simpatične, kože i bez deformacije . seksi kostim sa niskim vratom i izdubljenim strukom, sa modnim dizajnom tiska, super seksi i modni kupaći kostimi za dame . boja i veličina : crna, leopard, zmija ispis; Veličina : s / m / l / xl, molimo pogledajte naše slike i veličine za detalje i kupnju u skladu sa svojim tjelesnim oblikom .


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Edwards Dame Essential Easy Fit Pant
  • Novo

Edwards Dame Essential Easy Fit Pant

KM 12.99

Edwards Essential Easyfit Flord Front PANT pruža cjelodnevni komfor i drži se do svakodnevnog trošenja Skriveni Stretch pojas daje vam dodatnu udobnost Savršeno za restorane; Ova gaćica