Kelajuan ženski kupaći kupaći kostimi set jedan tenkovi za rame i elastične gaćice za crteže elastične rublje

Kelajuan ženski kupaći kupaći kostimi set jedan tenkovi za rame i elastične gaćice za crteže elastične

KM 10.99

Iznos

Žene 2pcs kupaći kostim set jednim vrhovima rezervoara za rame i elastične rubljene kratke za crtanje od plaža odjevanje kupaćim kupaćim odijelom za kupanje Čvrsta boja, jedno-ramena vrhovi bez rukava, uklonjivi jastučići, elastični podnesci visokog struka, rušenog dizajna za crtanje koji će vam pomoći da poboljšate svoje obline i pokažite guzu i noge. Pogodno za kupanje, surfanje, plažu, tropski odmor, medeni mjesec, sport, odmor, zabavu na bazenu itd. Specifikacije :
. Materijal : najlon
. Sezona : ljeto
. Spol : žene
. Prigoda : plivanje, surfanje, plaža
. Stil : Moda
. Uzorak : pune boje
. Veličina : S, M, L, XL
. Boja : ruža crvena, crna, smeđa, plava, narandžasta
. Njega odjeće : Preporučuje se ručno pranje, ne izbjeljivati ​​i ne sušiti se. Sadržaj paketa :
. 1 * grudnjak
. 1 * GARMAČI
. Napomena :
. Može biti odstupanja od 1-2 cm u različitim veličinama, lokacijama i protezama tkanina. Grafikon veličine je samo za referencu; Možda postoji malo razlike sa onim što dobijete. Boja može biti svjetlija ili tamnija zbog različitog računara. Obećanje :
. Ako proizvod ima bilo kakvih problema sa kvalitetom, slobodno nas kontaktirajte, pomoći ćemo vam da problem riješite što je brže moguće. Meki materijal : Ljetni ženski set za kupaći kostim napravljen je od najlona, ​​mekih i kože, koji se ne mogu lako izblijediti ili deformirati.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Ljetna ušteda
  • Novo

Ljetna ušteda

KM 2.00

Ženska ležerna s ramena Redovna fit kratkih rukava Vizrez Vizrez Topsfeature : Komforna i prozračna tkanina, softcreative dizajn tiska, može biti dobar božićni poklon...