Bescita ženska modna tiskana rever pola patentnih zatvarača casual labav duks fit pulover dukserice dugih rukava s dugim rukavima

Bescita ženska modna tiskana rever pola patentnih zatvarača casual labav duks fit pulover dukserice

KM 2.33

Iznos

Dobrodošli u Bescita, nadam se da ćete imati dobru kupovinu! Bescita je profesionalni modni brend koji se fokusira na modnu žensku odjeću, koja može ispuniti stvarne potrebe za modnom i pristojnom modom Sadržaj paketa : Ženski pulover x 1 < / p> Materijal ovog vrhova : poliester Pulover je izrađen od COMF tkanine, a osjeća se slično i ugodno. Ukupni dizajn pulover je jednostavan, ali velikodušan, elegantan i svestran. Svidjet će vam se. Pulover se može nositi sami zimi, a može se nositi sa jaknom / kaputom / kardiganom u jesen / zimi. Ovaj pulover za žene je savršen za odmor, plažu i zabavu, klub, kancelariju i školu, na otvorenom i svakodnevno ljeto koje treba nositi.
q božićna hoodie; Božićne dukseve žene; Duks za žene; Četvrtina Zip Pulover žene; majice za žene; Božićni džemperi za žene; Ženski vrhovi; Ženska odjeća; Jedna odjeća za žene 2022; Žene padajući modu 2022.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji