Žene cvjetni print kombinezon sa slobodnim bib-om Casual Bagergy Bib Hlače Boho široke noge pantalone sa džepovima

Žene cvjetni print kombinezon sa slobodnim bib-om Casual Bagergy Bib Hlače Boho široke noge pantalone

KM 11.39

Iznos

Žene cvjetni print Kombisine za puštanja sa duhovima Casual Bager Baggy Bib Hlače Boho široke pantalone za noge sa džepovima
Predstavljamo ženske kombinezone sa dubinom od vrećice bager, savršen dodatak u vašu garderobu. Napravljen od meke, prozračne tkanine, ovi su kombinezoni dizajnirani tako da vas cijeli dan čuvaju. Izravni dizajn omogućava dosta protoka zraka, držeći vas u bilo kojoj sezoni i ugodno u bilo kojoj sezoni. Ženske kombinezone sa slobodnim kombinezonima BIB-a Baggy Bib Hlače su takođe nevjerojatno svestran, čineći ih savršenim za bilo koju priliku. Bez obzira da li pokrećete naloge, idete na posao ili u gradu, ovi kombinezoni su vas pokrili. Možete ih lako ukloniti i biti spremni za odlazak. Uložite u žensku kombinezonu sa dubinom od vrećice u kombinezonu i doživite vrhunsku udobnost i stilu. Napomene :
. Zbog različitih serija ispisa, tiskani položaj proizvoda koji dobijate može se razlikovati od proizvoda na slici. Ali tiskana grafika se neće mijenjati, samo će položaj biti odstupio. Može postojati 1-2 cm odstupanja u različitim veličinama, lokacijama i protezama tkanina. Grafikon veličine je samo za referencu. Boja može biti lakša ili tamnija zbog različitog računara. Obećanje :
. Ako proizvod ima bilo kakvih problema sa kvalitetom, slobodno nas kontaktirajte, pomoći ćemo vam da problem riješite što je brže moguće.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Zavod za uklanjanje poklona za poklon
  • Novo

Zavod za uklanjanje poklona za poklon

KM 13.49

Ženska modna casual boja dugih rukava Nepravilna okrugla vrata setfeature : 1 Izrađen je od materijala, mekanog udobnog, pogodnog za svakodnevnu haljinu Elegantno je, modno toplo Mekana, p