PEDORT WOMENS OVERWER KAOT PLUS VELIČINSKI DUGOTSKI DRUGI LEASITELJNI LASE COMFY pulover vrhove crvene boje, m

PEDORT WOMENS OVERWER KAOT PLUS VELIČINSKI DUGOTSKI DRUGI LEASITELJNI LASE COMFY pulover vrhove crvene

KM 11.15

Iznos

PEDORT FLEECE izrađen je sa PINT spron pamukom za pranje premium mekoće nakon pranja Ova kolekcija flisa sada je bolja nego ikad! Kolekcija flisa nudi različite velike koristi poput zaštite od zlaka i mirisa, što će vam pomoći da se ostane svježi cijeli dan. Duks posade našeg dame ima rebrasti ovratnik i manšete koji imaju svoj oblik, a dolazi u raznim sjajnim bojama. Ostanite sigurni da znate da vas je pedort pokrivao za sve što dan donosi, pa se ne znojite male stvari. Ženske modne dukseve. Naša pedort ženska dukserica nudi labavu i udobnu fit . Naše udobne ženske dukseve za posade napravljene su s dvostrukom iglom izgradnje za uočljivu kvalitetu . Naša ženska dukserica sadrži rebraste strane potpisa, zajedno sa prednjim džepom kanga za jednostavno skladištenje svih Vaše suštinske bite . Naš pedort ženska dukserica odlikuje se predimenzioniranim, rebrastim manžetama i pojasom, potpisnih rebra bočnih panela . Bacite vrh Pedort Crewneck u perilicu i suši se nisko da biste sačuvali njegov stil.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Ponude za zimske čišćenja
  • Novo

Ponude za zimske čišćenja

KM 14.49

Zimske banke! Zimski kaputi za žene, pamučne posteljine za ispis dukseva za žene jeseni zimske ručke jakne casual dukserice s kapuljačom debela obložena kaput narančasta 5xlfeture :

Pismo: Ne zaustavljajte se
  • Novo

Pismo: Ne zaustavljajte se

KM 7.97

Ne možete pogriješiti sa ovim slovima : Ne stani! TEE ženski Image na shutterstok koji vam pruža autentični stil svakodnevno Ova majica je napravljena za vašu svakodnevnu superiornu ud