Ženska noga za grijanje Kontrastne boje duge čarape Božić Halloween Duljina koljena, asimetrične stripe visoke čarape za čišćenje

Ženska noga za grijanje Kontrastne boje duge čarape Božić Halloween Duljina koljena, asimetrične stripe

KM 2.67

Iznos

Žene kontrastne boje duge čarape Božić Halloween Duljina koljena čarape asimetrične pruge visoke čarape za čitanje grijači za noge Specifikacija :
. Ime : Ženske kontrastne boje duge čarape
. Spol : žene
. Materijal : poliester
. Uzorak : kontrastna boja, asimetrična pruga,. Veličina : jedna veličina
. Visina cijevi : 48cm / 18. Jedino Dužina : 17cm / 6,69 Inches
. Sadržaj paketa
. 1 par čarapa
. Napomena :
. Molimo ljubazno dopustite razliku od 2-3% prema ručnom mjerenju. Imajte na umu da bi mala razlika u boji trebala biti prihvatljiva zbog svjetla i ekrana. Ako proizvod ima bilo kakvih problema sa kvalitetom, slobodno nas kontaktirajte, pomoći ćemo vam da problem riješite što je brže moguće. Materijal : izrađen od poliestera, ultra meka, izdržljivog i nije lako deformirati, dobru toplinu i ugodno za nošenje . Karakteristike : Žene duge čarape, kontrastna pruga, preko dizajna koljena, dostupne su visoke elastične, više boja , napravite čarape moda i slatka . savršeno podudaranje : čarape su vrlo pogodne za podudaranje čizmama i suknjem. Dobar je izbor za odlazak na zabave ili nošenje kod kuće. To je nezamjenjiv predmet u jesen i zimi . Savršen poklon : čarape čine odličan poklon za vašu djevojku, ljubavnicu, sestre, porodice, prijatelje kako bi pokazali vašu njegu i ljubav na bilo kojoj godišnjici, festivalima, rođendan, božić, zahvalnosti i Noć vještica.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji