Yilvust Womens Zip up puffer prsluk stand-up ovratnik jakna prsluke gornje odjeće s džepovima

Yilvust Womens Zip up puffer prsluk stand-up ovratnik jakna prsluke gornje odjeće s džepovima

KM 0.67

Iznos

Molimo Vas, primijetito da ovaj artikal prodaje Sheng Qixing iz Joybuy Marketplace Specifikacija :
. Ime : Ženski puffer prsluk
. Spol : žene
. Materijal : 95% poliester, 5% spandex
. Ovratnik : Ovratnik za stalak
. Dužina rukava : bez rukava. Uzorak : pune boje
. Veličina : s / m / l / xl stranica. Sadržaj paketa
. 1 x puffer prsluk
. Prijateljski savjeti :
. Molimo ljubazno dopustite razliku od 2-3% prema ručnom mjerenju. Molimo provjerite mjernu kartu pre nego što kupite predmet. (1 inča = 2,54 cm)
. Imajte na umu da bi mala razlika u boji trebala biti prihvatljiva zbog svjetla i ekrana. Ako proizvod ima bilo kakvih problema sa kvalitetom, slobodno nas kontaktirajte, pomoći ćemo vam da problem riješite što je brže moguće. Materijal : 95% poliester i 5% spandex, meka i udobna. Izdržljiva ženska jakna može izdržati habanje i suziti kvalitetnom konstrukcijom i tkanini visoke gustoće koja je otporna na abrazije . Karakteristike : ostanite toplo čak i za vrijeme hladnih noći ili vjetrovitih dana. Vest bez rukava odlikuje se debelim oblogom, ovratnikom, čvrste boje, tipke, sa zatvaračem. Puffer prsluk je sve u vezi s prihvatanjem topline . All-podudaranje : Nabavite sebi izolirane ženske prsluk koji možete nositi bilo gdje i bilo kada u stilu.


Više informacija

Najbolje ponude u kategoriji

Slaba ušteda
  • Novo

Slaba ušteda

KM 1.33

Žene čiste boje Pola zip obrezana dukserica Ležerne prilike pulover rever za bluzu za odjeću TOPSFETURE : Vrlo udobna i super mekana dnevna tkanina Jesen dugih rukava, ležerne majice č